MarktPlaza

Bijles Wiskunde en Rekenen in Arnhem

250x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Ik ben Edwin Mot, ik geef bijles wiskunde en rekenen in Arnhem.

Kijk eens op mijn website bijles-wiskunde-arnhem.nl voor meer informatie!

Aanpak: persoonlijke aandacht, betere resultaten!

Wiskunde, voor de één een uitdagende puzzel, voor de ander een bron van frustratie.
Bijles wiskunde kan het echt makkelijker voor je maken:

1: Je krijgt meer tijd. Als de uitleg in de lessen op school te snel gaat krijg je nog eens in alle rust de gelegenheid om de stof nog eens stap voor stap door te nemen en te oefenen. Daardoor kun je het tempo van de klas makkelijker bijhouden.

2: Je krijgt aandacht. Herken je dat leraar vraagt: “wat snap je dan niet?”… en dat je dan niet eens weet wat je daar op moet antwoorden? Tijdens de bijlessen is er echt ruimte voor jou om te ontdekken waar je knelpunten zitten… en daar iets aan te doen.

3: Je krijgt steun. Heb je wiskunde in je examenpakket gekozen , omdat je graag de techniek in wilt, geneeskunde wil studeren of wat dan ook? Maar twijfel je of je het echt wel kan? Bijlessen kunnen je net dat steuntje in de rug geven.

Herken je je in één van bovenstaande punten? Dan kan bijles je echt verder helpen. Of je nou VMBO, HAVO of VWO doet.

De persoonlijke aandacht tijdens de bijles, gecombineerd met thuis oefenen, geeft vaak al snel resultaat. Het zou mooi zijn als ik iets van mijn enthousiasme voor wiskunde op je kan overbrengen. Maar als je gewoon voldoening voelt bij het vinden van het goede antwoord heb je al veel gewonnen.