BigHorn buigzame clogs (4010) exl. BTW €52.89

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 278x bekeken
  • Datum geplaatst 11 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

zeer geschikt voor de gezondheidszorg.
U loopt op wolkjes! Geen pijnlijke voeten meer: Bighorn gezondheidssandalen met gezondheidsvoetbed en buigzame zool. Nooit meer vermoeide voeten! Goed voor uw houding en rug. Leuke modellen, mooie kleuren!
De gezondheidssandalen en clogs van BigHorn zijn enerzijds modieus en anderzijds verzorgen ze uw voeten door de goede ondersteuning van uw voeten waar nodig. Modieus gezondheidsschoeisel voor elke voet!
Bovenleer van speciaal clogleer
Voorzien van buigzame houten zool
Gemakkelijk te reinigen
Normale pasvorm
De natuurlijke zool
BigHorn zolen zijn vervaardigd uit populierenhout, voorzien van een PU-laag onder de loopzool en voorvoet. Hierdoor ontstaat een uiterst solide zool, die eveneens zeer flexibel is. Optimale steun en groot comfort maken urenlang lopen en staan mogelijk, zonder last te krijgen van pijnlijke voe­;ten en/of vermoeidheid.
De natuurlijke eigenschappen
De voordelen van hout verwerkt als schoenzolen, zijn al van ouds­;her onderkend. Naast een beschermende functie heeft hout een preventieve werking. Het isoleert goed tegen koude en warmte en is vormvast, waardoor een blijvende steun voor voeten en rug wordt verkregen. Daarnaast geeft hout geen aller­;gische reacties en is het een vol­;komen hygiënisch product.
De natuurlijke belasting
Bij elke stap wordt de voet belast met het volledige lichaamsge­;wicht. Dit veroorzaakt veel last voor de gewrichten en de wervel­;kolom. Het BigHorn voetbed ontlast uw lichaam door het lichaamsgewicht gelijkmatig onder de voet te verdelen. Daarbij absorbeert de PU-laag onder de hak een gedeelte van de "schok" die vrijkomt bij het zet­;ten van iedere stap. En dit alles op een geluidsarme manier. Een aangenaam gevoel voor u en uw omgeving.
BigHorn: de natuurlijke keuze
BigHorn is een Nederlands kwali­;teitsproduct en is met uiterste zorg vervaardigd uit hoofdzake­;lijk natuurlijke materialen, waardoor ieder paar uniek te noemen is. Voor beroep of vrije tijd: BigHorn heeft een natuur­;lijke oplossing.
CE-Certificaat
BigHorn clogs zijn o.a. getest op slip- en slijtweerstand, buigbe­;stendigheid, zool-verbinding en olie bestendigheid. Uit deze tests kwam naar voren, dat BigHorn clogs voldoen aan de stan­;daardeisen van NEN-EN-347-1 en daarom CE-gecertificeerd zijn. Hierbij moet worden opgemerkt dat zij niet speciaal geschikt zijn voor antistatische gebruiksdoel­;einden
De lichtgewicht clogs van BigHorn zijn eenvoudig te reinigen.
Verkrijgbaar in de maten 36 t/m 42. De maten vallen over het algemeen 1 maat kleiner als normale schoenmaten. Als u normaal gesproken maat 38 heeft is het te adviseren maat 39 te bestellen.
leverbaar in de kleuren Roze, Groen en Blauw
Wij zijn een familiebedrijf en al 100 jaar een vertrouwd adres in Nunspeet.
Dit en meer producten vind u op onze online website vedderschoenen.nl. U kunt dit product dan ook via onze online website bestellen.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.