MarktPlaza

BEZIOR M3 Electric Bike 48V 500W Motor 32km/h

54x bekeken
3 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

BEZIOR M3 Electric Bike 48V 500W Motor 32km/h Max Speed 10.4Ah Battery 60km Max Range 26*2.1'' CST Tires Shimano 7 Speed Gear - White
Afhalen is niet mogelijk.
Overzicht van alle Bikes vind je op eu9.nl

Bij categorie e-bikes of scooters of andere producten, alle merken met de kortingen.


Alle producten zijn nieuw, en het heeft ook geen zin om erop te bieden, je kan wel even checken 

wat de prijs is op dit moment.Je kan alleen online bestellen, stuur even een bericht om de link aan te vragen.Alle aangeboden producten komen uit Warehouses die zich in EU landen bevinden, dus er zijn geen invoerkosten.Geschatte levertijd is anders per warehouse [Land] reken op 3 - 10 werkdagen.De aangeven prijzen kunnen afwijken omdat het om aanbiedingen gaat, maar dat wordt al vermeld zodra u de link van ons krijgt wat de prijs is.

Betalen kan met Ideal, Paypal, Klarna en alle andere kaarten.


Verzendkosten vanaf gratis tot .... dat is ook per item verschillend.
Highlights

500W Brushless Motor

The 500W brushless motor with fast power output, it can amplify torque and improve energy efficiency conversion rate, which is reflected in reducing energy consumption and silent energy consumption while increasing cruising range, improving speed performance and climbing performance.
Bike Frame
Lightweight aluminum frame with a low crossbar design for free boarding and alighting, simple and stylish appearance. 

Suitable for urban commuting and everyday comfortable travel.

48V 10.4Ah Lithium Battery

Hidden lithium battery, built-in bike frame, waterproof and dustproof, the battery can be quickly disassembled to charge whether at home or in office place,5-6 hours fast charging can reach 60km power assisted mileages.

SHIMANO 7-Speed Gear

The Shimano 7-speed means you can shift to a larger cog for uphill riding and downshift to a smaller cog at high speeds. 

In combination with the pedal-assist system, you can adjust the suitable speed to complete your journey.

26*2.1 CST Tires

26*2.1 inches wheels, comfortable and stable, suitable for all roads. 

anti-skid and anti-vibration functions, and has a longer span, bigger, faster, and less effort.

Removable Battery

The removable battery can be charged at home or anywhere, is completely hidden inside the frame, waterproof and dustproof. 

With 5-6 hours fast charging.

Mechanical Disc Brake

Mechanical disc brakes are suitable for long-distance riding and have a strong braking force, allowing for instant lock-up. 

They are also less prone to damage and less affected by the environment.

Front Fork Suspension

The front fork suspension system effectively reduces disruption and responds to various road conditions. 

the ultimate comfortable experience.

Rear Rack

Equipped with a solid rear rack, stable and reliable, make you carry your cargo very easily, with maximum load up to 25kg.


Specification

General Brand: BEZIOR
Type: Electric Bike
Model: M3
Color: White
Specification Frame: Aluminum alloy frame
Motor: 48V 500W
Battery: 48V 10.4Ah
Tire: CST 26*2.1 inch
Battery Weight: 3kg
Pure Battery Life: 30km
Help Battery Life: 60km
Max Speed: 32km/h
Transmission: Shimano 7 speed
Brake: Front and rear double disc brakes
Whether to Fold: No
Lift Speed Limit: Yes
Motor Torque: 40N.m
Charger: 54.6V 2A
Load: 120kg
Charger Time: 5-6h
Front and Rear Fenders: Yes
Rear Shelf: Yes
Immobilizer: No
Meter: LCD
Waterproof: IP65
Seatpost: 85-100cm
Applicable Height: 160-180cm
Weight & Size Product Weight: 29kg
Product Size(L x W x H): 174 x 62 x 106cm
Package Size(L x W x H): 139 x 23 x 83cm


Package Contents


1 x Electric Bike
1 x Charger
1 x Instruction
1 x Pump
1 x Lock
1 x Tools

Retourneren

GeekBuying adviseert oprecht elke gerespecteerde klant om de volgende voorschriften zorgvuldig te lezen alvorens te kopen:

1.Productteruggave moet gebeuren via een van de goedgekeurde verzendmethoden en retouradres van Geekbuying; Ons Ondersteuningscentrum kan u meer informatie geven.

2.Klanten worden maximaal één keer in rekening gebracht voor verzendkosten (inclusief retourzendingen); Geen restocking om de consument te betalen voor de teruggave van het product.

3. Voor terugbetalingen zal de verwerkingstijd voor ons om door te gaan met de terugbetaling tussen 3-6 werkdagen na ontvangst van uw geretourneerde artikel zijn.

Hierna hangt de terugbetalingstijd af van de betaalmethode. Zie hieronder voor meer informatie:
-PayPal-terugbetalingen kunnen tot 48 uur duren om te verwerken en in uw account te verschijnen.
- Terugbetaling van creditcardbetalingen duurt tussen 7-14 werkdagen om in uw account te verschijnen. Deze vertraging is volledig afhankelijk van uw creditcardmaatschappij en eventuele tussenpersonen.

1 jaar garantie

GeekBuying biedt 1-jaargarantie voor Consumer Electronic-producten zoals TV BOX, TABLET, CELLPHONE, GAMEPAD, VEILIGHEIDSPRODUCTEN, enzovoort (RC quadcopter valt niet onder de garantie)

Als artikelen van de bovenstaande categorieën om niet-kunstmatige redenen defect zijn binnen een jaar garantie (te rekenen vanaf de datum van aankomst), kunnen klanten de artikelen gratis retourneren voor reparatie.

Disassembleren, verkeerd gebruiken, laten vallen, waterloog of andere kunstmatige factoren om de schade aan het item te veroorzaken vallen niet onder deze garantie.

GeekBuying is verantwoordelijk voor alle reparatiekosten en niet-kunstmatige kosten voor vervanging van onderdelen (deze gratis reparatieregel is niet van toepassing op moederbord en scherm)

DOA (items defect bij aankomst)

Klanten dienen contact op te nemen met onze klantenondersteuning binnen 2 dagen na ontvangst van de goederen voor de DOA-situatie.

-De buitenverpakking is gebroken of uit vorm
1. Dien onmiddellijk een zaak in bij het koeriersbedrijf en ontvang een bevestiging in de vorm van een papieren bewijs met stempel erop.
2. Stuur ons een e-mail met foto's bijgevoegd van de ontvangen artikelen / pakket en gedetailleerde informatie om het probleem te beschrijven, samen met het bovengenoemde papieren bewijs en zaaknummer waarmee we de zaak snel kunnen bevestigen.
3. Nadat we alle vereiste informatie hebben geverifieerd, zullen we ofwel een vervangende of een volledige restitutie verstrekken, afhankelijk van uw behoefte.

-De buitenverpakking verkeert in een goede staat terwijl het artikel niet werkt.
1. Stuur ons een e-mail met foto's bijgevoegd van de ontvangen items / pakket en gedetailleerde informatie om het probleem te beschrijven.
2. Nadat we alle vereiste informatie hebben geverifieerd, zullen we ofwel een vervangende of een volledige restitutie verstrekken, afhankelijk van uw behoefte.

Items ontbreken bij aankomst
1. Stuur ons een e-mail met foto's bijgevoegd van de ontvangen items / pakket en gedetailleerde informatie om het probleem te beschrijven.
2. Nadat we alle benodigde informatie hebben geverifieerd, sturen we je het ontbrekende item van het pakket.

Let op:

1. Als het hoofditem ontbreekt, dien dan een zaak bij het koeriersbedrijf in bij het koeriersbedrijf en ontvang een bevestiging in de vorm van een papieren bewijs met stempel erop.

2. Het belangrijkste is dat u, als u een bewijs van belastingheffing hebt, niet aarzelt om een ??foto voor ons te maken, omdat het gewicht iets kan vertellen over de vermissing.

Items verkeerd bij aankomst

Als het item dat u hebt ontvangen, compleet verschilt van het artikel dat u hebt besteld, bijv. Andere kleur, ander model, enz.

1. Stuur ons een e-mail met foto's bijgevoegd van de ontvangen items / pakket en gedetailleerde informatie om het probleem te beschrijven.

2. Nadat we alle benodigde informatie hebben geverifieerd, sturen we je het juiste item op de oorspronkelijke bestelling
3. Als alternatief, als de klant bereid is om het ontvangen verkeerde item te behouden, willen we graag een 5% compensatie van het orderbedrag verstrekken.

Let op: