MarktPlaza

Bezetenheid is niet het einde, Guy Vander Linden

51x bekeken
4 maanden geleden geplaatst
Geen afbeelding beschikbaar

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Bezetenheid is niet het einde, Guy Vander Linden
2008
218 blz`Paperback, randjes slijtage
Schutblad tekst gericht aan pers. 
Achteraan gegevens in geschreven van de schrijver 

De stelling dat mensen niet gek zijn, maar bezeten zijn door onzichtbare krachten, is nog steeds een groot taboe. Toch komen er steeds meer bewijzen en frappante verhalen uit de praktijk naar boven van zij die het allemaal meemaakten. Bezetenheid is niet zomaar een verzinsel uit de spirituele wereld, maar bittere ernst.

Guy Vander Linden heeft na twee bijna-doodervaringen een bijzondere kijk op de wereld rondom zich ontwikkeld, en heeft daarenboven een opmerkelijke gave gekregen om plaatsen, voorwerpen en mensen te bevrijden van zielen die hen ongeoorloofd bezetten. Met jarenlange ervaring in de materie heeft Guy dit boek neergeschreven, om aan te tonen dat het ook anders kan. Niet alle personen die opgesloten zitten in psychiatrische instellingen zijn reddeloos verloren, maar kunnen met een nieuw inzicht de weg naar het juiste pad terugvinden.

Iedereen kan onvrijwillig bezeten worden door entiteiten, maar soms kan de bezettende ziel ook gewenst zijn. Dat niet alles even doorzichtig is, mag blijken uit de 36 praktijkgevallen waarin Guy ronddwalende, agressieve of juist zachtaardige zielen naar het licht gebracht heeft. Naast zijn ervaringen, beschrijft Guy hoe de twee bijna-doodervaringen zijn leven ten goede veranderd hebben.