MarktPlaza

Bewakingscamera set met 4 Dome camera – 4MP 2K HD – Draadloos

147x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

abbonement vrij

privacy waarborg

sony technologie

plug and play

Het draadloos IP camerabewakings - systeem met Dome camera wit van Premium - Series is zeer geschikt voor klein- en grootschalige toepassing zoals: woning, bedrijfspand, loods, agrarisch bedrijf en winkel

Dit draadloos IP camerabewaking set met 4 Dome camera’s wit van PremiumSeries is zeer geschikt voor kleinschalig en grootschalige toepassingen zoals: woning, bedrijfspand, loods, agrarisch bedrijf en winkel . De PremiumSeries Dome bewakingscamera is geschikt tot 30 meter nachtzicht en heeft superieur beeldkwaliteit door de Sony chipset en lens. De camera heeft een resolutie van 4MP 2K HD.
Draadloos is nog nooit zo eenvoudig geweest met onze ProSeries powerline adapters. Verbinding d.m.v. stroomnet en alle voordelen van een bekabeld systeem. Één adapter bij de ( NVR ) opnamerecorder en één adapter in een dichtstbijzijnde stopcontact bij iedere camera, in feite is het een bekabelde verbinding maar draadloos omdat u geen kabels hoeft te trekken van de opnamerecorder naar de camera. Dit systeem is betrouwbaarder en stabieler dan een WiFi systeem.
Het gehele pakket is volledig voor-geprogrammeerd en is Plug and Play. Het systeem wordt geleverd met alle nodige software voor op uw Mac of Windows computer én Apple of Android telefoon/tablet. Zo beschikt u overal ter wereld over de beelden die uw systeem waarneemt , en “ up to date “. ( zo lang u beschikt over een internet – verbinding )
Snelle levering
2 jaar garantie
Plug & Play systemen
Technische ondersteuning