Beveiligingscamera set met 7 Dome camera 5MP 2K HD Dra…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 90x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

welke voordelen hebben de camera - systemen van areavisum ?

garantie 2 jaar

plug and play , dus ook makkelijk zelf te installeren

stand - alone , geen abbonementskosten

technische ondersteuning

overal ter wereld inloggen op uw systeem en beelden bekijken

Het Draadloze Camerabewaking systeem van ProSeries met vandaalbestendige Dome Bewakingscamera ( s ) is o.a. geschikt voor: grote bedrijfspanden, loodsen, appartementencomplexen, toezichthouders, scheepvaartindustrie, maar ook gewoon voor woningen. De Dome bewakingscamera is voorzien van een gemotoriseerde zoomlens welke u softwarematig kunt bedienen. De camera heeft een variabele kijkhoek van 110 tot 31 graden.
De Sony image sensor met een resolutie van 5MP 2K HD geeft een fenomenaal beeldresultaat. De krachtige IR leds maakt het mogelijk om een nachtzicht tot 40 meter te kunnen waarnemen. Omdat onze ProSeries camera’s voorzien zijn van verschillende filters, heeft u de mogelijkheid om de camera voor iedere situatie af te stellen, zo heeft u in elke situatie een perfect beeld resultaat.
Met de bijhorende software kunt u overal ter wereld live monitoren vanaf uw smartphone, tablet of computer. Het systeem ondersteund apparaten zoals: Windows, MacOS, iOS (iPhone iPad) en Android.
Draadloos is nog nooit zo eenvoudig geweest met onze ProSeries powerline adapters. Verbinding via het stroomnet en de voordelen van een bekabeld systeem. Één adapter bij de opnamerecorder en één adapter in een dichtstbijzijnde stopcontact bij iedere camera, in feite is het een bekabelde verbinding maar draadloos omdat u geen kabels hoeft te trekken van de opnamerecorder naar de camera. Deze oplossing is betrouwbaarder en stabieler ten opzichte van een WiFi systeem.

Snelle levering
2 jaar garantie
Plug & Play systemen
Technische ondersteuning

meer informatie vindt u o.a. in onze webshop , want er is veel meer te vertellen over deze systemen .


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.