MarktPlaza

Beveiligingscamera set 3 x Bullet camera 5MP 2K HD – Draadloos

138x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

geen abbonementskosten

garantie 2 jaar

plug and play , makkelijke installatie

technische ondersteuning

beste merken tegen scherpe prijzen .

Het Draadloze Camerabewaking systeem van ProSeries met vandaalbestendige Bullet Bewakingscamera ( s ) is o.a. geschikt voor: grote bedrijfspanden, loodsen, appartementencomplexen, toezichthouders, scheepvaartindustrie, maar ook gewoon voor woningen. De Bullet bewakingscamera is voorzien van een gemotoriseerde zoomlens welke u softwarematig kunt bedienen. De camera heeft een variabele kijkhoek van 110 tot 31 graden.

De Sony image sensor met een resolutie van 5MP 2K HD geeft een fenomenaal beeldresultaat. De krachtige IR leds maakt het mogelijk om een nachtzicht tot 50 meter te kunnen waarnemen. Omdat onze ProSeries camera’s voorzien zijn van verschillende filters, heeft u de mogelijkheid om de camera voor iedere situatie af te stellen, zo heeft u in elke situatie een perfect beeld resultaat.

Met de bijhorende software kunt u overal ter wereld live monitoren vanaf uw smartphone, tablet of computer. Het systeem ondersteund apparaten zoals: Windows, MacOS, iOS (iPhone iPad) en Android.

Draadloos is nog nooit zo eenvoudig geweest met onze ProSeries powerline adapters. Verbinding via het stroomnet en de voordelen van een bekabeld systeem. Één adapter bij de opnamerecorder en één adapter in een dichtstbijzijnde stopcontact bij iedere camera, in feite is het een bekabelde verbinding maar draadloos omdat u geen kabels hoeft te trekken van de opnamerecorder naar de camera. Deze oplossing is betrouwbaarder en stabieler ten opzichte van een WiFi systeem.

meer informatie vindt u in onze webshop , areavisum