MarktPlaza

Bette Westera - Ober! Er Zwemt Een Kwal Door Mijn Soep (Hardcover/Gebonden)

59x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Bette Westera  -  Ober! Er Zwemt Een Kwal Door Mijn Soep  (Hardcover/Gebonden)

BCZ

Alles wat je liever niet wilt weten over eten

96 pagina's

Bette Westera kan als geen ander lichte en minder lichte thema’s voor peuters en kleuters verwoorden. Haar (prenten)boeken vallen regelmatig in de prijzen, waaronder een Gouden Griffel (voor Doodgewoon) en de Gouden Poëziemedaille. Inmiddels is haar werk in vele talen vertaald, zoals het Japans, Chinees, Engels en Duits.

Heb jij wel eens slakken gegeten? Of gefrituurde spin? In andere landen eten ze soms dingen waar je misschien van moet griezelen, maar die toch heel lekker zijn. Dit boek gaat over wat er zoal in andere landen op tafel komt. Met een test waarmee je kunt achterhalen wat jij voor eter bent.

Haggis is een Schotse lekkernij, die wordt gemaakt van schapenmaag en restjes slachtafval. Echte Schotse zuinigheid, zullen sommige mensen zeggen. Alles wat je overhoudt stop je in een worst en die roep je vervolgens uit tot nationale lekkernij. Een glaasje Schotse whisky erbij en het feestmaal is compleet. Maar die mensen weten misschien niet dat ook Hollandse rookworst of een stuk Italiaanse salami niet veel anders is dan de afvalbak van de plaatselijke slager.

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties