MarktPlaza

BETON CIRÉ OSB PLATEN, BIJZONDER en TIJDLOZE KWALITEIT

341x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Beste gebruikers Marktplaza,

In twee woorden wil ik introduceren het bedrijf Romano.Wij bestaan op de Nederlandse markt sinds 2006, die zich bezighoudt met de renovatie van woningen. Bij deze introduceren wij nieuwe technologieën voor decoratieve afwerking van muren, vloeren in elk deel van het huis zoals : (slaapkamer, woonkamer, zolder, badkamer, tuin) en op elke ondergrond zoals :(beton, gips, metaal, hout, OSB PLAAT) kort gesproken binnen en buiten het huis.
Dit gedeelte is van toepassing op materialen.
Als u in de nabije toekomst van plan bent om veranderingen in het huis of op de zolder te willen laten doen dan is ons materiaal zeker nodig. U KUNT ZONDER GIPSPLATEN EN ANDERE MATERIALEN DE OSB PLATEN GELIJK BEDEKKEN.
Het materiaal zelf is waterdicht, gemakkelijk te onderhouden.
Hoeft geen jarenlange ervaring nodig te hebben om een bepaald gebied te kunnen bedekken. Hoe kleiner de ervaring hoe meer interessante effecten er kunnen worden, bereikt in alle mogelijke kleuren.
Nodige gereedschappen, een venetiaanse spaan, boor, menger, kwast, schuurpapier, en natuurlijk emmer met water en een doek.
Kortom: het materiaal is bijna voor alles en voor iedereen.
Ontdek uw creatieve kanten.
Als u twijfelt om het uit te willen voeren dan staat het bedrijf Romano voor u klaar om te adviseren en/of opdrachten uit te voeren.

Wij nodigen u uit voor onze samenwerking.

Met vriendelijke groet,
Romano.