Beschermengel verzilverd hangertje aan ketting, op cad…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 55x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Een beschermengel is een engel die het beschermen en begeleiden van een bepaalde persoon als taak heeft. Er wordt ook over beschermengelen gezegd dat ze bijdragen aan het vertrouwen op betere tijden in de wereld. Ofwel dat zij laten inzien dat er altijd nog wel ergens een lichtpuntje is. Dat wanneer het leven vol zit met (kleine of grote) tegenslagen, zij er zijn om je de reikende hand te bieden om door te gaan.


Engelen zijn al duizenden jaren lang het symbool van liefde, verzoening en contact met het hemelse. Ze zijn een verbintenis bij uitstek tussen het hemelse en het aardse. Het zijn goede lieve wezens en zij zullen u beschermen in voor- en tegenspoed. Ze stralen vol van hun goede, lieve, mooie en zachte energie. Niet voor niets keren engelen figuren in vrijwel alle wereldreligies terug en zijn daarmee een symbool voor universele liefde.


Dit mooie, strak vormgegeven verzilverde beschermengeltje is circa 1,5 cm. hoog en 1,2 cm. breed en hangt aan een ketting die verstelbaar is in lengte van 42 tot 47 cm. door extra schakeltjes.

Zowel de hanger als de ketting zijn verzilverd en zijn tin- en nikkelvrij. Door het met een zilverdoek te wrijven, krijgt het een prachtige glans.

De ketting wordt geleverd op een mooi kaartje met de tekst;

Met deze “boodschap” is de ketting heel erg geschikt om aan iemand cadeau te geven.


Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!

 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.