MarktPlaza

Bertrice Small Ongetemd Verlangen

80x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Bertrice Small - Ongetemd Verlangen
Hardcover met omslag - Hitorische roman
De jonge Regan MacDuff ziet het idee van een huwelijk met een ruwe Schotse lord helemaal niet zitten. Wanneer ze voor straf naar een afgelegen klooster wordt verbannen, schikt ze zich dan ook snel in haar lot. Na aankomst wordt Green echter verkocht aan een brute slavenhandelaar, die in het mooie, blonde meisje de ideale liefdesslavin ziet voor de kalief van Cordoba.
Regan wordt eerst naar de beroemde meester in de erotische kunsten, Karim al Malina, gestuurd om te worden opgeleid. Tegen haar wil raakt de eigenzinnige Regan onder de indruk van de innemende Karim met zijn felblauwe ogen en ravenzwarte lokken. In zijn vaardige handen verandert Regan in de sensuele liefdes-slavin Zaynab en leert ze het genot kennen van volledige over-gave.
Tijdens de vurige lessen hebben Regan en Karim genoeg tijd om elkaar door en door te leren kennen … en hartstochtelijk verliefd te worden. Hun liefde is echter streng verboden en Karim wordt gedwongen zich aan de afspraak te houden. Wanneer Zaynab haar opleiding heft voltooid, stuurt hij haar naar de kalief.
Zaynab weet dat er maar een manier is om Karims reputatie als meester te redden: zich volledig onderwerpen aan haar nieuwe eigenaar. Maar terwijl ze de kalief haar begeerlijke lichaam biedt, blijft Zaynabs hart alleen kloppen voor haar enige ware liefde, de onbereikbare Karim …