MarktPlaza

Bertrice Small Drie vrouwenharten

59x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Bertrice Small Drie vrouwenharten
Gebonden boek
Fancy: Omgeven door mysterie en schandaal arriveert de weduwe Fancy Devers in Engeland. Daar wordt zij opgemerkt door koning Charles II, die de beeldschone vrouw met haar turkooiskleurige ogen tot zijn maîtresse maakt. Maar wanneer hun vurige passie verandert in echte vriendschap, besluit de koning een geschikte echtgenoot te vinden voor zijn geliefde - hoezeer zij ook tegenstribbelt.
Sirene: De lieftallige Lady Diana Leslie, ook wel Sirene genoemd, wordt door vele mannen begeerd. Zelfs haar rivalen kunnen geen kwaad over haar spreken. Plotseling slaat Diana's hart op hol door de attenties van identieke tweelingbroers. Kiezen is bijna onmogelijk, maar toch zal Diana dat moeten doen. Of niet?
Cyn: Lady Cynara Stuart is een echte wildebras die nog lang niet van plan is te trouwen. Zij wil alleen een man waar ze mee kan spelen. Tot Cyn de gevaarlijke graaf van Summersfield ontmoet. Hij beheerst het spel van de liefde haast even goed als zij. Er kan er slechts één de beste zijn. En Cyn noch Harry Summers is een goede verliezer