MarktPlaza

Bertrice Small De wildernis die liefde heet

184x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Bertrice Small - De wildernis die liefde heet
Hardcover met omslag - Historische roman
Schotland, 1422.
Na het overlijden van haar ouders heeft de jonge, aantrekkelijke Fiona Hay de zorg voor haar vier zusjes op zich genomen. Als ze twee van hen eervol weet uit te huwelijken, is ze dan ook zeer voldaan. Er is echter een groot probleem: ze heeft geen bruids-schat voor hen. Fiona is niet voor een gat te vangen en besluit het huwelijkscadeau bij de Gordon-clan te stelen.
Als Angus Gordon zijn verdwenen vee ontdekt, is hij hoogst ver-baasd een huis vol mooie, jonge vrouwen aan te treffen. Nog groter is zijn verbazing als de koppige Fiona met haar fonkelende groene ogen weigert de bruidsschat terug te geven. In plaats daarvan overbluft ze de stoere Schot met een wel heel brutale ruil: voor nog meer vee, zal ze zijn maîtresse worden.
Na een felle strijd ontvlamt er een ongekende passie tussen de twee minnaars, die in eigenzinnigheid en temperament niet voor elkaar onderdoen.
De plannen van de Schotse koning drijven Fiona echter uit de sterke armen van Angus naar de ruige en zeer begeerlijke Hooglander Colin MacDonald, die zijn zinnen op haar prachtige lichaam heeft gezet …