MarktPlaza

Bert van der Veer - Moordcijfers - 1e druk

94x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Norbert Hilvoort (ervaren tv-maker) is ingehuurd om het ten dode opgeschreven station TV11 de zoveelste herstart te geven. Hij is gezwicht voor het geld en de status en hij heeft een onmogelijke taak. Want TV 11 is niet te redden; het is gewoon een zender te veel.
Totdat Harry Berger, de grote tv-producent, wordt ontvoerd op zijn verjaardag. En met hem zijn derde vrouw en twee volwassen dochters.
De eisen van de bende zijn even uniek als extreem: TV 11 moet alles uitzenden dat de ontvoerders willen, bedenken, produceren; stuk voor stuk bizarre, smakeloze en verwoestende programma-ideeën.
De kijkers moeten zodanig overvoerd worden met troep, dat zij nooit meer troep zullen verlangen. Al snel blijkt dat TV11 een megasucces aan het worden is...
Bert van der Veer maakte zijn eerste televisieprogramma in 1970. Hij kent alle uithoeken en uitwassen van de televisiewereld.
Hij schreef vier (non-fiction) boeken over het medium. Na zijn debuutroman De Smaak van Cornaille weet hij in Moordcijfers op meesterlijke wijze een spannend verhaal te componeren vol met satire.
Moordcijfers is een roman die inzicht geeft achter de schermen van een wereld waarin sterren stralen, koppen rollen en echt alles gedaan wordt voor de kijkcijfers.
Bert van der Veer - Moordcijfers
Strengholl
1e druk 2008
paperback
252 pagina's
gewicht: 320 gram

brievenbuspost


boek is in goede staat

OPRUIMING - € 1,- en 3 stuks voor € 2,50
Zie ook de andere advertenties in mijn winkeltje, rubriek "alles 1 euro opruiming"
(winkelwagentje of Wanna Haves aanklikken)

=========================================================================================