Bergkristal hanger Engel

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 37x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Engelen zijn boodschappers uit de hogere sferen, die klaar staan om ons emotionele steun en spirituele begeleiding te bieden. Deze prachtige hanger in de vorm van een Engel is gemaakt van het geliefde Bergkristal.


Engelen zijn al duizenden jaren lang het symbool van liefde, verzoening en contact met het hemelse. Ze zijn een verbintenis bij uitstek tussen het hemelse en het aardse.

Ze stralen, vol van hun goede, lieve, mooie en zachte energie. Niet voor niets keren engelen figuren in vrijwel alle wereldreligies terug en zijn daarmee een symbool voor universele liefde.

Engelenbeeldjes en -sieraden helpen ons om verbinding te maken met onze eigen beschermengel, die over ons waakt en ons beschermt bij alles waar we om vragen.

Niet iedereen gelooft in ze of ervaart hun aanwezigheid bewust, feit is wel dat ze tot de verbeelding spreken.


Bergkristal is een zuiverende steen met enorme geneeskracht en bij uitstek geschikt voor healings en energetisch werk. De steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Bergkristal helpt je om contact te krijgen met je eigen intuitie en sensitiviteit. Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.