MarktPlaza

Benimar Perseo 585

240x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Benimar
Model: Perseo 585
Bouwjaar: 2010
Lengte: 7 meter
Aantal slaapplaatsen: 4
Standplaats: Etten-Leur, North Brabant
Leeg gewicht: 3106 kg
Motor: 3.0,3.0
Uitvoering: Half-integraal
Indeling:
Middenkeuken: aanwezig
Middendinette: aanwezig
Opties:
Boiler: aanwezig
Cruisecontrol: aanwezig
Camera: aanwezig
Douche: aanwezig
Fietsenrek: aanwezig
Luifel: aanwezig
Navigatie: aanwezig
Zonnepaneel: aanwezig
Deze camper is te huur via Camptoo: 10% vroegboekkorting als u nu reserveert voor de voorjaarsvakantie of zomervakantie!
Mooie frisse ruime semi-integrale camper, volledig ingericht met kookgerei, 8 ontbijt en diner borden, mokken, compleet gevulde bestekbak, oven, senseo koffiezetapparaat. De hele inventaris heeft een vaste plek en is duidelijk aangeduid bij het openen van de kastjes en lades. De CV installatie (werkt op diesel) is makkelijk te bedienen..eigenlijk net zoals u thuis de verwarming aanzet werkt dat in deze camper ook, net zoals het warm water. Aan boord zijn verder nog TV met automatische Snipe schotel (met canaldigitaal kaart) grote automatisch schakelende koelkast met groot apart vriesvak. Toilet en aparte douche ruimte en een heerlijk Frans bed met lattenbodem.
De 3 liter fiat motor heeft maar liefst 160 PK, dus hellingen en gebergten zijn voor deze jongen geen probleem en zal je fijn zonder ergernis op je plekje arriveren. In het rij gedeelte is airconditioning aanwezig. De Zenec Z-E3756 in het dashboard is een uitgebreid multimedia systeem wat voorzien is van een speciale Campe...