MarktPlaza

Ben Rice - Pobby en Dingan

84x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Ben Rice - Pobby en Dingan
2000 Prometheus
102 pag., isbn 90 5333 970 1
harde kaft met stofomslag
nieuw en ongelezen
Prijs: teab (bieden excl de eventuele porto aub)
"Pobby en Dingan wonen in Lightning Ridge, de opaalhoofdstad van Australië. Ze zijn bevriend met Kellyanne williamson, de dochter van een mijnwerker - en de enige die hen kan zien. Pobby en Dingan zijn haar denkbeeldige vrienden.
Kellyannes broer Ashmol vindt dat zijn zusje maar eens volwassen moet worden en heeft dan ook geen medelijden met haar als Pobby en Dingan op een dag verdwijnen. Maar wanneer Kellyanne vervolgens letterlijk wegkwijnt van verdriet, begrijpt Ashmol dat hij het onmogelijke zal moeten doen om het leven van zijn zusje te redden: hij moet Pobby en Dingan terug vinden. Hij beseft dat dat alleen mogelijk is als hij zelf in hun bestaan gaat geloven.
Pobby en Dingan is een briljant geschreven, geestige en ontroerende vertelling, die speels en zonder één overbodig woord de grote thema's van het leven behandelt: vriendschap, liefde, dood en de kracht van de verbeelding.
en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep ‘romans’. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)