MarktPlaza

Bedeltjes, 't Kralenstulpje

342x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

't Kralenstulpje verkoopt Tibetaans Zilveren bedeltjes en natuurlijk nog veel meer! Voor meer informatie kunt u op onze webshop kijken.

FOTO 1:
1x Tibetaans Zilveren bedel - Paddestoel
13.3mm x 7.6mm x 2.9mm - Oogje: 1.9mm

FOTO 2:
1x Tibetaans Zilveren bedel - Tasje
13mm x 8mm

FOTO 3:
1x Tibetaans Zilveren bedel - Boek
18mm x 14mm x 2.5mm - Oogje: 1.5mm

FOTO 4:
1x Tibetaans Zilveren bedel - Horloge
24mm x 9mm x 3mm - Oogje: 2mm


Over Tibetaans Zilver:
Tibetaans zilver is een witte metaallegering (een mengsel van zilver samen met andere metalen zoals koper.) Tibetaans zilver bevat dus een gedeelte zilver maar het is niet mogelijk om nauwkeurig het percentage te vermelden. Echt Sterling zilver moet minimal 92,5% zilver bevatten. Het Tibetaanse zilver kan net als Sterling zilver ook dof worden, maar kan met zilverpoets weer glanzend worden opgepoetst. Tibetaans zilver is gemakkelijker te verwerken in de prachtigste sieraden en het blijft nog betaalbaar ook!

Al onze artikelen zijn nikkelvrij. Let op: Dit hoeft niet standaard zo te zijn bij Tibetaans zilver! Normaal zit er wel nikkel in verwerkt, wij kopen duurder in, zodat het nikkelvrij wordt geproduceerd.


't Kralenstulpje heeft een breed assortiment aan kralen, sieraden, onderdelen, display en verpakkingsmaterialen. Met meer dan 16.000 verschillende artikelen is de kans erg groot dat u er voor alles slaagt bij één webwinkel!

Wij hebben de goedkoopste prijsgarantie. Mocht u bij een andere (web) winkel in Nederland (m.u.v. groothandels) hetzelfde artikel goedkoper hebben gezien, geeft u dit aan ons door, ook bij welke winkel, dan passen wij de prijs aan.

Doordat wij zelf importeren,kunnen wij wel vaak goedkoper leveren dan menig groothandel. Wij hebben speciale kortingen voor ondernemers, informeert u hier gerust naar!

Vanaf 50 euro verzenden we gratis binnen Nederland. We hebben verschillende betaalopties, waaronder Afterpay en Ideal. Er worden voor Ideal geen betaalkosten in rekening gebracht, ook al bestelt u maar voor 5 euro. Deze kosten betalen wij.

Op de website hebben we een zeer uitgebreide gratis cursus sieraden maken en heel veel voorbeelden om tot inspiratie te komen.

Indien u wenst kunt u de bestelling ook afhalen uit Scheemda. U kunt dan tijdens uw bestelling kiezen voor: Betalen bij afhalen.

Ook hebben wij een eigen app! Deze kunt u vinden in de App Store en in de Play Store. Door het volgende zoekwoord in te typen: 'kralenstulpje' kunt u de app downloaden en er gebruik van maken.

Veel plezier met rondneuzen!