MarktPlaza

Bedelarmbandje met Levensboom, Aum of Gelukshandje

94x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Welk symbool spreekt jou het meeste aan? Elk bedeltje heeft een bijzondere betekenis dus maak je keuze of bestel ze alle drie en draag ze als set.

De mythische Levensboom verenigt hemel en aarde en wordt gezien als symbool van groei, genezing en hoge leeftijd. Bomen verbeelden de magische eigenschappen van de natuur en in verschillende culturen herbergen ze magische wezens zoals elfen, nimfen en geesten.

Het Aumteken (of Ohm) kom je vaak tegen in Boeddhistische mantra’s aan het begin van een zin en wordt als de basis-mantra beschouwd. Men gelooft dat de trilling van deze klank een verheffende werking op de trilling van het lichaam heeft, waardoor een hoger bewustzijn bereikt wordt.

Het Gelukshandje is een oud symbool onder andere uit het Jodendom en de Islam. Het wordt ook wel handje van Fatima of Hamsahandje genoemd. Het brengt de drager geluk en geeft bescherming tegen het kwaad. Daarnaast wordt een open hand gezien als universeel symbool voor vrede, omdat je er niets in verborgen kunt houden.


 Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!