MarktPlaza

Bavaria CRUISER 46 (STYLE)

399x bekeken
4 jaar geleden geplaatst
Geen afbeelding beschikbaar

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De nieuwe Bavaria CRUISER 46, verkozen tot de beste Cruiser in haar klasse, is het perfecte schip voor families die opzoek zijn naar comfort, ruimte en performance.
Met zijn vele opties in uitvoering biedt dit schip ruimte aan 6 tot 8 personen. Haar strakke lijn en lay-out maakt het schip een plaatje om te zien.
Wat maakt dit schip uniek? De unieke prijs-kwaliteitverhouding en het prachtige interieur en exterieur maakt dit schip geliefd onder zeilers die zowel waarde hechten aan comfort als sportiviteit. Door samen te werken met Farr Yacht design, ookwel bekend als ontwerper van de Volvo Ocean 65, is het Bavaria gelukt een unieke kwaliteit af te leveren voor een zeer scherpe prijs. Ingelamineerde schotten en 50% extra stijfheid van de romp zorgen voor een snel, maar zeker ook veilig en betrouwbaar schip. Iets wat uniek is in de serie-jachtbouw van deze tijd.
Nu standaard voorzien van vele opties, zoals warmwater boiler, douche inrichting in natte cel, elektrische ankerlier, midscheepse verhaalklampen, teakhouten entree, teak op de kuipbanken en het zwemplateau, luxe bekleding in het interieur en een accu pakket met acculader 40Ah en 3x 92Ah service accu's.
De Bavaria CRUISER 46 is al leverbaar vanaf € 215.529,00 inclusief 21% BTW
Nu ook leverbaar: de Bavaria CRUISER 46 STYLE. Deze 'special-edition' van het schip wordt geleverd als pakket op de CRUISER 46. Met dit STYLE-pakket creëert u een extra luxe uitstraling aan boord. Het interieur wordt standaard geleverd in Mahonie Sipo en een Walnut vloer, de keuken wordt voorzien van extra opbergruimte, grote koelvriescombinatie van 160L en hoogwaardige materialen en accenten in het RVS etc. in zowel de salon, keuken als ook de natte cellen.
Extra gegevens:
Merk: Bavaria
Bouwjaar: 2018
Ligplaats: At Sales Office
Lengte: 14.27 meter
Breedte: 4.35 meter
Diepgang: 2.1 meter
Conditie: Nieuw
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Aantal slaapplaatsen: 8
Aantal hutten: 3
Merk motor: volvo penta
Brandstof: Diesel
Vermogen: 0
Boegschroef: aanwezig
Aantal cilinders: 0
Maximum snelheid: 0
Lenspomop: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Acculader: aanwezig