MarktPlaza

Basiscursus Microsoft Word (zelfstudie/online begeleiding)

105x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

In deze cursus leert u de basisbeginselen van het programma Word van Microsoft. Met deze kennis zet u aan het eind van de cursus een mooi document in elkaar. Van het aanmaken van een nieuw document gaat u via het opmaken van tekst en afbeeldingen naar een compleet document met inhoudsopgave.


Inhoud
In deze cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • De basis: het programma starten en een document aanmaken. Het document opslaan, openen en afdrukken.
  • Tekst: tekst typen en opmaken, tekst invoegen vanaf internet, opsommingen maken, tekst laten inspringen, een tabel invoegen en de spellingcontrole gebruiken.
  • Afbeeldingen: afbeelding invoegen en vervolgens uitlijnen met tekst, de grootte aanpassen, bijsnijden en opmaken.
  • Verder met documenten: koppen maken (via stijlen), starten op een nieuwe pagina en paginanummers invoegen. Tot slot het document voorzien van een voorblad, inhoudsopgave, kop- en voettekst en watermerk.

Benodigdheden
Voor deze cursus hebt u de Nederlandse versie van het programma Word nodig. De nieuwste versie is Word 2019. Met deze versie is de cursus ook gemaakt. Hebt u een oudere versie van Word, bijvoorbeeld Word 2016 of Word 2013, dan is de cursus ook goed te volgen. Let wel op dat enkele stappen dan iets kunnen afwijken.

Voordat u begint
In deze cursus gaan we ervan uit dat u Word op uw computer hebt staan. Word is in combinatie met een Microsoft-account te gebruiken. De ingelogde gebruiker heeft daarmee direct toegang tot de online opslagdienst OneDrive.

Tarieven
Zelfstudie 24,50 euro:
- Cursusboek (zonder online ondersteuning en ondersteunende video's)

Online ondersteuning 44,50 euro:
- Cursusboek
- Ondersteunende videos
- 1 uur online ondersteuning via Skype of MS Teams