MarktPlaza

Barry Neil Kaufman - Voor Geluk Kun Je Kiezen

72x bekeken
3 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Barry Neil Kaufman - Voor Geluk Kun Je Kiezen

BCZ

  • 211 pagina's

De amerikaanse psycholoog Barry Neil Kaufman verwierf grote bekendheid met een door hem ontwikkelde therapie. de Option Methode. Wij moeten in ons leven voortdurend beslissingen nemen, en door te kiezen geven wij richting aan ons leven. De Option Methode leert ons hoe wij de juiste keuzen kunnen maken en zo direct ons leven kunnen veranderen.

De Amerikaanse psycholoog Barry Neil Kaufman verwierf grote bekendheid met een door hem ontwikkelde keren die, de Option Methode. Wij moeten in ons leven voortdurend beslissingen nemen en door te kiezen geven wij richting aan ons leven. De Option Methode leert ons hoe wij de juiste keuzen kunnen maken en zo direct ons leven kunnen veranderen.
Een Voor geluk kun je kiezen past hij zijn idee├źn toe op het menselijk welbevinden. Als wij ons ongelukkig voelen, is dat het gevolg van de manier waarop wij omgaan met onszelf en met de wereld om ons heen. Wanneer wij deze opstelling veranderen, geeft dat ogenblikkelijk een verandering in ons gevoelsleven.
Voor geluk kun je kiezen bevat vele ontroerende en inspirerende verhalen van mensen die met behulp van van de Option Methode voor het geluk gekozen. Ze leden van de Kaufman hoe ze moeten omgaan met verstoorde relaties, met nulpunten in hun leven, met ziekte en stress. Ze leerden hoe ze hun leven nieuwe energie konden inblazen door zichzelf te accepteren.
Met Voor geluk kun je kiezen heeft Kaufman een hoopvol boek geschreven, toegankelijk en praktisch van opzet.

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties