MarktPlaza

Barcelona & Catalonie – Capitool Reisgidsen

36x bekeken
3 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Barcelona & Catalonie – Capitool Reisgidsen

BCZ

176 pagina's

Met een Capitool Reisgids heb je het beste van het beste in handen om je reis, de voorbereiding van je reis, maar ook het nagenieten optimaal te beleven. De sterk visuele gidsen combineren schitterende foto’s en speciaal vervaardigde illustraties met gedetailleerde, praktische en culturele informatie. Laat je informeren en inspireren door de Capitool Reisgidsen.

Een nieuwe generatie geïllustreerde reisgidsen, een waarborg voor de juiste informatie - voor, tijdens en na uw verblijf. De duidelijke kaarten maken de wijken, straten en gebouwen gemakkelijk toegankelijk. De unieke opengewerkte tekeningen wijzen u bij bezichtigingen de weg. Wegwijs in Barcelona geeft u praktische informatie over openbaar vervoer, de telefoon en de post Hotels, restaurants en cafés in alle prijsklassen. Meer dan 500 kleurenfoto's, speciaal voor deze gids vervaardigd.
Catalonië, dat 6 procent van Spanje omvat, bezet de noordoostelijke hoek van het Iberisch Schiereiland. De hoofdstad Barcelona ligt vrijwel exact in het midden van de Catalaanse kustlijn, die een kwart van de Spaanse mediterrane kust uitmaakt. Barcelona is het belangrijkste vertrekpunt van boten naar de Catalaans sprekende Balearen.

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties