MarktPlaza

Barbara Bickmore - Catherine

134x bekeken
9 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Barbara Bickmore - Catherine
Hardcover met omslag
Een onvergetelijke vrouw vindt haar grote liefde, maar dan slaat het noodlot toe. Zal zij haar hart opnieuw durven vertrouwen?
Als Catherine Browning, een succesvol juriste in Boston, door haar vriendin gevraagd wordt voor een korte vakantie in het ruige Oregon, kan zij niet vermoeden dat deze reis haar leven totaal zal veranderen. Behalve door de prachtige natuur, wordt Catherine - door haar vrienden Cat genoemd - overweldigd door Scott McCul-lough, die regelrecht uit een Marlboro-reclame lijkt te zijn gestapt.
Trouwen met Scott is het begin van Cats nieuwe leven. Tot over haar oren verliefd verruilt ze het drukke Boston voor een leven op de ranch van Scott. Maar dan slaat het noodlot toe. Cat moet in haar eentje verder, bijgestaan door de hartelijke familie van Scott.
Ze omtdekt echter geleidelijk dat deze perfecte familie al jaren duistere geheimen verbergt. Als Cat het geluk en de liefde in haar leven een nieuwe kan wil geven, dan zal zij haar hart moeten vol-gen, hoe moeilijk dat ook is.