MarktPlaza

[Ballet] Alexandra Danilova 1945 Met o.a Gesigneerde foto

644x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Hardcover met stofomslag. Twysden, A.E. Alexandra Danilova. London: C.W. Beaumont, 1945 (geen andere drukken vermeld, 1e druk). 175 blz. Formaat circa 22 cm, gewicht ongeveer 0,52 kg.
Stofomslag voorzien van een losse transparante hoes. Stofomslag met slijtageplekjes/kleine beschadigingen bovenaan rug. Met illustraties (alle aanwezig zoals aangegeven op de lijst van illustraties). Boekblok in goede staat, compleet.
Exemplaar met een ingeplakte door Alexandra Danilova gesigneerde foto op de binnenzijde voorplat. Op blanco schutblad voorin illustratie naar een foto van Danilova en danspartner. Op de volgende vier bladzijden een kleine zwart-wit foto, twee illustraties naar foto’s, en vier krantenknipsel (waaronder één met een foto). Op titelpagina een illustratie geplakt. Verder krantenknipsels op bladzijde 9 (2 stuks), 175 en volgende drie blanco bladzijden (4 knipsels), achterin een envelop en briefje ingeplakt. In het briefje laat een medewerk(st)er van Danilova weten dat zij (Danilova) niet in staat is om thee te drinken met de geadresseerde (Mr. Guthrie) maar zij zou haar wel willen ontmoeten voor een kort gesprek na de matinée. De envelop is met poststempel gedateerd 28 september 1939. Verder nog een losse brief van de fotograaf Maurice Seymour waarin hij aangeeft het geen probleem te vinden als Guthrie schetsen maakt naar zijn foto’s (brief op officieel papier van de fotograaf en gedateerd 7 juni 1946 (hij excuseert zich ook nog voor het niet eerder beantwoorden maar “the letter you wrote a year ago, but the war was still on an (sic) I don’t believe I ever received it”.
Uniek exemplaar door de gesigneerde foto, kleine foto, knipsels en brieven. Referentienummer 11279.

200 euro

Als u biedt is dat exclusief verzend- en verpakkingskosten (8,60 euro als aangetekend pakketje) of afhalen in Ede. Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.