MarktPlaza

Ballenbak licht grijs | 90x 30 cm | Ballen: L- Blauw, Parel en Zilver

43x bekeken
1 maand geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Op zoek bent naar een leuk, veilig en voordelig speeltoestel voor uw kind, dan is deze foam ballenbak perfect! Het is ontworpen om de ontwikkeling van uw kind te bevorderen en is ideaal voor gebruik binnenshuis. 
De ballenbak is volledig gemaakt van schuim en bedekt met een katoenen hoes die gemakkelijk kan worden verwijderd voor het wassen. Met een diameter van 90 cm en een hoogte van 30 cm biedt deze ballenbak voldoende ruimte voor uw kind om te spelen en te verkennen. 
De bijgeleverde set ballen in verschillende kleuren is perfect voor zowel jongens als meisjes. Onthoud wel dat de kleuren op de foto's iets kunnen afwijken van de echte kleuren.

Afmetingen:
90 cm diameter x 30 cm hoogte
90cm breedte, 90cm diepte, 40cm hoogte
Wanddikte 4 cm
Bodemdikte 1,5 cm
150 ballen van 6cm in de kleuren lichtblauw, pearl en zilver
Ontworpen voor het spelen onder toezicht van een volwassene. De ballenbak heeft een positief effect op de ontwikkeling van het kind.
Perfect voor binnenplezier
Volledig gemaakt van schuim (zijkanten en bodem)
Bedekt met een katoenen hoes (95% katoen, 5% elastan)
De hoes is afneembaar voor het wassen (wastemperatuur 30°C)
Let op: de kleuren van de producten op de foto's kunnen iets afwijken van de echte kleuren vanwege schermverzadiging en -instellingen.
Zoek je iets speciaals dan ben je bij Speciaal4kids aan het juiste adres!

Onze voordelen op een rijtje:

✓ Gratis verzenden vanaf € 75,-- voor NL, voor BE € 100,-- ✓ 14 dagen retourrecht ✓ Webshop keurmerk ✓ Voor 14:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!* Prijzen kunnen variëren. Alleen de prijs op Speciaal4kids is geldig! 

Kijk voor de beschikbaarheid van dit product op Speciaal4kids.