MarktPlaza

Azuriet Chrysocolla ketting

5x bekeken
4 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

Deze prachtige Azuriet Chrysocolla hanger is een uniek handgemaakt sieraad dat met zorg is gewikkeld in roestvrij staal draad en hangt aan rvs ketting of zwart koord.

De hanger is 7.8cm hoog en 2.3cm

breed en wordt geleverd met een koord of rvs ketting.

Het is belangrijk om dit met draad omwikkelde sieraad met speciale zorg te behandelen, aangezien edelstenen kunnen afbrokkelen of barsten onder ongebruikelijke omstandigheden. Draag het sieraad dus met zorg en vermijd ruwheid of stoten, evenals zwemmen, baden of overmatig zweten tijdens het dragen.

Azuriet is een sterk inzichtgevende en geneeskrachtige steen. De steen reinigt en stimuleert het derde oog (voorhoofd chakra) en stimuleert hiermee psychische en intuïtieve ontwikkeling en inzichten. Op emotioneel gebied helpt azuriet bij angsten en fobieën, stress en verdriet.

Chrysocolla is vaak een combinatie van blauw, groen en bruin. Chrysocolla zorgt voor balans en innerlijk evenwicht en werkt activerend of kalmerend al naar gelang wat nodig is in een bepaalde situatie. Als men weinig energie heeft en zich futloos voelt, werkt het activerend, geeft kracht en zet aan tot handelen.

Bedankt voor het bekijken van dit prachtige sieraad.

Als u vragen heeft of meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via linniesjewels@gmail.com.