MarktPlaza

autorijschool LEST BEST faalangstspecialist

394x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

KIJK OP ONZE SITE VOOR DE ACTUELE ACTIES!!
Wilt u autorijles in de nieuwste Polo Bleumotion in sportieve uitvoering? U bent dan van harte WELKOM!!!
Wij zijn Jan en Esther en runnen samen onze rijschool Lest-Best.
Omdat goede lessen en snel slagen de beste reclame is voor onze rijschool kun je er vanuit gaan dat wij er alles aan zullen doen om dat voor elkaar te krijgen.Wij zijn faalangstgecertificeerd en omgang met autism,dus altijd een rijles speciaal op U afgestemd! Wij zijn gevestigd in St Oedenrode,en zijn actief in oa. Schijndel,Veghel,Son,Best,Lieshout etc. we bestaan al sinds 1999 en hebben een hoog slagingspercentage Bij ons kunt u terecht voor het behalen van het autorijbewijs.Wij rijden in de allernieuwste Polo Bleumotion(motorrijlles op Honda CB 500)
U kunt bij ons losse lessen en pakketten verkrijgen,als u een pakket kiest bent u veel voordeliger uit en ligt de uurprijs om en nabij 35 euro. Ook bieden wij een snelcursus aan in 10-12 of 14 dagen,"waarbij de uurprijs tussen de 35 en 39 euro ligt en het slagingspercentage hoger ligt dan bij de reguliere opleiding met "losse lessen".Ook zijn wij gespecialiseerd in de RIS methode ofwel Rijopleiding In Stappen waarbij het slagingspercentage NOG hoger ligt We rijden in de regio Den Bosch, Eindhoven/Helmond en Venray.Lesprijs voor "losse lessen" is 46 euro per uur. We rijden in lessen van 1,5 of 2 uur en voor de snelcursussen rijden we in blokken van 3 uur. Heeft u interesse in rijles bij ons? Neem dan contact met ons op via HET CONTACTFORMULIER op onze website. DAAR VINDT U ALLE INFORMATIE EN NAAST DE PRIJSLIJST DE VELE GRATIS ACTIES VAN DIT MOMENT!
TREFWOORDEN:
spoedcursus snelcursus spoedopleiding verkorte rijopleiding autorijles in Sint Oedenrode Boxtel Schijndel Wijbosch Uden Son en Breugel Sint Michielsgestel Vught den Bosch Eindhoven Veldhoven Helmond Aarle-Rixtel Beek en Donk Gemert Lieshout Venray Oostrum Wanssum Oirlo Horst Venlo Tegelen Grubbenvorst
www.rijschoollestbest.nl
e-mail:via de website
tel. 0653941596
Werkzaam in: 's-Hertogenbosch, Eindhoven, Noord- en Midden-Limburg
Werktijden: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 21.00 Zaterdag van 9.00 tot 15.00 u