Automaat Reinigen Spoelen en Afvullen Saab alle modell…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 54x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Een longlife automatische versnellingsbakolie? En die hoeft nooit vervangen te worden?? De fabrikant en uw dealer zeggen dat dat inderdaad zo is! Maar het feit wil dat juist door vervuiling van de automaatolie (o.a. door slijtage) oliekanalen verstopt raken en de lamellen vervuilen.

Tevens neemt de kwaliteit van de olie gedurende de jaren en de gereden kilometers af.

Dit zorgt in het begin voorlichte onjuistheden in uw automaat, en zal uiteindelijk zorgen voor een mechanische schade waardoor een peperdure revisie niet te voorkomen is.


Door het op tijd vervangen van de automaatolie zult u veel problemen voorkomen of zelfs kunnen oplossen.
Alleen zal het handmatig wisselen van de automaat olie niet voldoende zijn. Dit omdat hierbij oude olie in de leidingen, koppelomvormer en warmtewisselaar achter blijft. Dit zal zich dan mengen met de nieuwe olie. Ook zal vastzittend vuil in de automaat achter blijven.


Wat zult u merken van de reiniging/spoeling van de automaat?
Het reinigen en spoelen van de automaat, koppelomvormer en warmtewisselaar moet men voornamelijk zien als een voorzorgsmaatregel om problemen te voorkomen. Wij hebben wel bij diverse klanten slecht schakelende of zelf niet schakelende automaatbakken een nieuw leven in kunnen blazen door het reinigen en spoelen waar het probleem door vervuiling of verstopping kwam.

1. Als uw automaat goed schakelt en geen problemen heeft, weet u nu zeker dat deze weer geheel goed onderhouden is voor de komende tienduizenden kilometers.

2. Bij Mercedes; hebben wij de volgende problemen al opgelost middels ons specialisme! klappen in versnellingen, overmatig slippen bij schakelen of accelereren, stoten, vertraagd oppakken bij overschakelen, bonken bij het in de versnelling zetten en zelfs noodloop meldingen.

3.Bij BMW schommelen van toerental bij rustig rijgedrag bij koude motor (zie video voor en na reiniging/spoelen), klappen in versnelling bij kickdown, trillen bij lage toerentallen (vooral wanneer de bakolie koud is).

4.Bij Saab; slippen, het niet willen opschakelen, onder vollast bij laag toerental trillen, noodloop bij kickdown, bonken met schakelen in versnellingen.


De genoemde prijs voor Saab is voor reinigen, spoelen en afvullen met ca. 12 liter automaatolie, ca. 1,5 uur arbeid en BTW. Bij modellen met een Aisin automaat wordt dankzij de intensief reiniging de metalen zeef in het binnenste van de automaat ook gereinigd. Voor de Saab met een ZF automaat geldt een meerprijs van 25,- euro .

Mocht u gelijktijdig met het automaat spoelen uw auto laten chiptuning dan krijgt u hierop 25 euro combinatie korting.

Heeft u vragen? Neemt u gerust contact met ons op wij zijn u graag van dienst!


Automaat-spoelen.nl (onderdeel van Tunex Automotive BV)
Brede steeg 12
7041 GV s-Heerenberg
Tel: 0314-667360


Tunex Automotive BV ligt direct aan de snelweg A12 op ca. 15 minuten vanaf Arnhem.

Reistijden vanaf Rotterdam ca. 1 uur, Utrecht 50 min, Amsterdam 1.20 uur, Eindhoven 1 uur, Apeldoorn 45 min.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.