MarktPlaza

Authentiek en sfeervol vakantiehuis, midden in de natuur

75x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Midden in een vallei, verborgen tussen de bergen, ligt onze kleinschalige Vakantieboerderij Natuurlijk Slowakije.

Onze huurprijzen zijn transparant, dat wil zeggen, 1 prijs en daar zit alles bij inbegrepen. Dus geen verrassingen achteraf met extra kosten! In de huurprijs zit dus inbegrepen: elektra, water, reserveringskosten, in de koude periode hout voor de houtkachel, elke week een linnengoed- en handdoeken pakket, keukentextiel en de eindschoonmaak. Bij aankomst wachten de bedden opgemaakt op jullie komst! Kortom, je hoeft verder nergens meer naar om te kijken. Onbezorgd genieten dus!


Prijs: hoogseizoen (juli-augustus + kerstvakantie) per week: €499,-
Prijs: laagseizoen (september tot en met juni) per week €449,-

Wij hebben drie authentieke vakantiewoningen in de verhuur en wonen zelf ook op het erf. De boerderij grenst aan veld, bos en beek. Bij ons kun je de seizoenen heel puur beleven, wij helpen je daar graag bij! Lekker eten uit de plukkas of laat een heerlijk boerderijontbijt door ons verzorgen en bezorgen aan huis.

Tussendoor kun je genieten van de scharrelende kippen op het erf en in de avond tijdens het knisperen van het kampvuur de oneindige sterrenhemel bekijken. Voor onze kleinste gasten staat er buiten een modderkeuken om heerlijk mee te spelen. En dit is maar een kleine greep uit alle mogelijkheden die er voor kunnen zorgen dat je helemaal tot rust komt en kan genieten van een heerlijke vakantie! Ook maken wij zelf diverse producten, zoals: calendula zalf, jams, siropen, zeep en natuurlijk hebben we kakelverse eitjes in het assortiment.

Vakantiehuis Ranná Rosa is geschikt voor vier personen en heeft twee slaapkamers, waarvan 1 boven op de vide, met een unieke zelfgemaakte trap te bereiken. Beide slaapkamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed. Een ledikant is op aanvraag beschikbaar. Het vakantiehuis bestaat uit een woonkamer met open keuken, eetkamerset, twee heerlijk zittende fauteuils, tv met dvd speler en een badkamer met wastafel, toilet en inloopdouche. Tevens een ruime keuze uit DVD's en spelletjes.

Van oudsher werd dit gebouw gebruikt als koeienstal en zomerkeuken. Het is gebouwd in authentieke Slowaakse stijl en is verbouwd met veel hergebruikte materialen zodat de nostalgische sfeer zo goed mogelijk bewaard is gebleven. Deze gezellige vakantiewoning gaat door voor een Tiny House. We hebben optimaal gebruik gemaakt van de ruimte en het is van alle gemakken voorzien. Hier kun je genieten van de oude rustieke elementen die bewaard zijn gebleven en de natuur die je via de vele ramen naar binnen kijkt.

Voor meer informatie over ons, de boerderij, de andere accommodaties (vakantiehuis Krasný Svet en de herdershut Levendul'a), blogs, gratis reisgids en reservering, bezoek onze fijne website!

Graag tot ziens bij Vakantieboerderij Natuurlijk Slowakije!