MarktPlaza

Audiolab 8200MB

309x bekeken
8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Mono eindversterker

Als nagelnieuwe loot binnen de Audiolab-familie is de 8200MB een zware mono eindversterker, gemaakt om de meest prestigieuze luidsprekers te laten excelleren. Met zijn 250 Watt continu vermogen is hij ontworpen om veel vermogen te leveren bij ultra-lage vervorming.

In termen van geluidkwaliteit is de 8200MB een bijzonder dier. Omdat hij zoveel stroom kan leveren kan hij de moeilijkste luidsprekers met gemak aansturen, zonder enig dynamiekverlies. Daarbij blijft de karakteristieke uiterste neutraliteit van elke Audiolab gehandhaafd, naast het achteloze gemak waarmee deze 8200MB zijn grote stroomreserves aanspreekt. Dus muziek is alles wat je hoort – puur en onversneden.

Voorzien van zowel gebalanceerde XLR als ongebalanceerde RCA ingangen is de 8200MB een enorm capabele versterker. Voor iemand die zoekt naar een flexibele, compacte en zware mono-eindversterker: hier is hij, staak het zoeken maar!

Specificaties

Magnetic flux isolation Aluminum panel construction 12 volt trigger standby High current to drive difficult loads Balanced XLR and single-ended RCA inputs

Voor de beste prijs bel of mail!

H&C Hifi is vanaf nu ook via de whatsapp bereikbaar !!
Nu kunnen we je nog sneller voorzien van informatie.
Wij zijn bereikbaar op 06 - 13 63 88 38 (alleen app)

H&C HiFi
Stationsweg 130A
5807AD, Oostrum(lb)
Tel :0478-515215