MarktPlaza

Audi Q3 - 2.0 TFSI quattro Pro Line 2.0 TFSI Quattro Pro Line, 1e eigenaar incl. 6 maanden garantie

430x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

2012 Audi Q3 2.0 Quattro Pro Line - EUR 17.450 Marge
- Prijs vermeld is EUR 17.450 Marge
- Inclusief 6 maanden garantie
- Financiering mogelijk: vraag naar de voorwaarden
- Nieuw APK bij oplevering
- Rijklaarmaak kosten en andere onvoorziene kosten rekenen wij niet
Aangeboden door De Koning Exclusive BV: een in prachtige staat verkerende Audi Q3 uit 2012 uitgevoerd in Zwart metallic lak icm een zwart water/vuil afstotende stoffen bekleding. De auto is afkomstig van de eerste eigenaar die de auto aanvankelijk zakelijk reed en daarna prive overgenomen heeft (vandaar de 2 kenteken-eigenaars). De auto heeft o.a. de volgende opties:
- 2.0 TFSI quattro aandrijfsysteem
- Panoramadak
- S-line spiegelkappen
- Navigatiesysteem
- Trekhaak
De auto is zojuist de 142d km op de teller gepasseerd en met de volledige onderhoudshistorie aanwezig [inclusief informatie omtrent recent onderhoud uitgevoerd], boekjes + beide sleutels is dit de perfecte Q3 om aan te schaffen. De auto staat op de originele 17” Audi velgen met rondom vers Vredestein Quattrac Pro all-season ruubber en u rijd hiermee subliem alle jaargetijden door.
De auto is 100% Schadevrij en elke vorm van aankoopkeuring is uiteraard welkom. Wij geven niet voor niets zes (6) maanden garantie op deze occasion: onze auto's behoren tot het beste wat er in de markt geboden word. Laat u verrassen door de kwaliteit die wij bieden.
Wij ontvangen u graag vrijblijvend om deze schitterende en complete auto te komen bekijken en rijden. Gaarne uw telefoontje vooraf ivm planning en beschikbaarheid. Voor meer info bezoekt u onze site: www.dekoning-exclusive.com