MarktPlaza

Audi A8 - 6.0 W12 Quattro *Camera*Onderhoudsfacturen

590x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: jul 2001 - nov 2002
Modelcode: D2
Aandrijving: Vierwielaandrijving
GVW: 2.500 kg
Afmetingen (LxBxH): 514 x 188 x 144 cm
Wielbasis: 289 cm
Acceleratie (0-100): 5,8 s
Topsnelheid: 250 km/u
Interieurkleur: zwart
CO2 uitstoot: 355 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Algemene staat: zeer goed
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 288 - 325 per kwartaal
Onderhoudshistorie: Volledige onderhoudshistorie aanwezig
## Aanvullende opties en accessoires
- Achteruitrijcamera
- Audio-installatie
- Autotelefoon
- Cd-wisselaar
- Derde remlicht
- Elektrisch verstelbare voorstoel(en)
- Elektronische remkrachtverdeling
- Geluidsisolerend glas
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Mistlampen voor
- Niet in gerookt
- Open dak
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Stoelverwarming achter
- Stoelverwarming voor
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Voorstoelen en achterbank verwarmd
- Voorstoelen verwarmd
- Zonnedak
- Zonnescherm
Audi A8 6.0 W12 Quattro
***Prijs is exclusief BTW!***
De A8 6.0 W12! Een geweldige auto! Allereerst de motor: De W12 onder de kap is goed voor 420 pk en een zijdezachte loop. De topsnelheid is uiteraard gelimiteerd op 250 km/u en de standaardsprint is in 6 tellen achter de rug. Een geweldige ervaring!
Maar ook de staat van het voertuig is geweldig! Zeker voor deze kilometerstand! De auto is nog helemaal straks en schadevrij! Alleen boven de uitlaat op de achterbumper zit een plekje, en onderaan de voorbumper heeft de auto een paar steenslag puntjes. Maar verder verkeerd de auto, zeker voor deze kilometerstand, in zeer nette staat! Zowel technisch als optisch!
Het verleden van deze auto is ook bijzonder! Vanaf kilometer 1 is al het onderhoud netjes gefactureerd, en de laatste jaren is er 48.000 euro in onderhoud in de auto geïnvesteerd. De laatste (grote) beurt kreeg De Audi A8 bij 180.504 km, waarbij ook multiriem vervangen is! Hiervan zijn alle facturen bij de auto aanwezig. Er is dus alles aan gedaan om deze über-Audi er in top conditie te houden! En dat is zeker goed gelukt!
De Audi A8 is van januari 2002, en valt voor ondernemers in de zeer aantrekkelijke YOUNGTIMER regeling. 35% bijtellen over de dagwaarde. De te betalen BTW is zakelijk terugvorderbaar! De prijs is dan ook exclusief BTW!
Meer foto's van deze Audi A8 zijn te vinden op onze site: www.khautomotive.nl/aanbod/youngtimers/344_Audi_A8_6.0W12_87HXNS
Alle bezichtigingen en proefritten zijn op afspraak. U kunt het beste ons per e-mail of telefonisch benaderen voor een afspraak. 
Bezoekt u onze website voor grotere foto’s en meer informatie. Tevens vind u op onze website al onze gegevens.
Al onze auto's worden bij inname gecontroleerd op technische en optische toestand. Wij zorgen dat dit inzichtelijk is voor verkoop. Hierdoor hebben wij en u zicht op de uitgevoerde werkzaamheden en de te verwachte werkzaamheden. Al onze auto’s zijn technisch gecontroleerd en professioneel gepoetst. Uiteraard kunt u uw huidige auto bij ons inruilen. Alle moeite is genomen om de informatie op onze website en advertenties zo accuraat, duidelijk en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.