MarktPlaza

Audi A6 Avant - 5.2 FSi S6 V10 - Mét historie

238x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Wij bieden aan: deze door inruil bij onze leasemaatschappij LeaseBijtellingVriendelijk.nl verkregen Audi S6 Avant in de aantrekkelijke ProLine-uitvoering en uiteraard met onderhoudshistorie!
Wat krijg je als je Duitse perfectie en degelijke bouwkwaliteit combineert met de motor van een Lamborghini Gallardo en de praktische inzetbaarheid van, pak 'm beet, een Zweedse spreekwoordelijke pakezel: exact, de Audi S6 Avant! Want in deze zogenaamde Audi A6 C6 in de S6-uitvoering ligt gewoon de dikke V10 benzine-motor uit de Italiaanse sportwagen onder de kap en die levert niet minder dan 435pk.. Maar dan verpakt in een stuk praktischere verpakking, het is namelijk qua carrosserie gewoon de om z'n ruimte bekend staande Audi A6 Avant! Alle voordelen van een ruime zakelijke station gecombineerd met de voordelen van een rasechte sportwagen en dan gebouwd bij Audi, dus ook met alle voordelen daarvan qua afwerking en bouwkwaliteit.
Deze S6 is ooit nieuw geleverd in Duitsland en sinds 2011 in Nederland, is altijd keurig onderhouden (historie is aanwezig) en dat is de auto ook zonder meer af te zien. Hij staat er werkelijk keurig bij! Daarnaast is ie voorzien van tal van aantrekkelijke opties, waaronder onder andere:
- N1U Leder Seidennappa
- PAH Binnen- en buitenspiegels automatisch dimmend en buitenspiegels inklapbaar met memory-functie
- PDG Isolatieglas
- PGA Achterklep automatisch
- PK6 Standkachel/standkoeling met afstandsbediening
- PNA Navigatiesysteem met DVD en MMI
- PT5 Bluetooth telefoonvoorbereiding
- PV6 Elektrisch verstelbare voorstoelen met memory-functie
- PXA Adaptieve koplampen
- QH1 Spaaksturing
- QU1 DAB-Radio en televisie-module
- VC1 HomeLink garagedeuropener
- 2C7 Stuur elektrisch in hoogte en afstand instelbaar met in- en uitstapautomaat
- 3FR Elektrisch glazen Solar schuif-/kanteldak
- 3X2 Doorlaadmogelijkheid in achterbank met skizak
- 3Y3 Zonneschermen voor zijruiten achter en achterruit
- 4F2 Advanced Key
- 7K3 Bandenspanningscontrolesysteem
- 7X4 Audi Parking System Plus
- 8RY Bose Surround Sound
- 8T4 Adaptieve cruise control
Meer opties* aluminium interieur afwerking* Binnenspiegel automatisch dimmend* binnenspiegel automatisch dimmend* brede banden* Buitenspiegels elektrisch inklapbaar* Cd-wisselaar* chroom delen exterieur* garantie* Geluidsisolerend glas* Halogeen mistlampen* Hoofdsteunen actief* Lendesteunen (verstelbaar)* Lichtmetalen velgen 18* Parkeersensor voor en achter* passagiersstoel in hoogte verstelbaar* S Line exterieur* TV-ontvanger* variable interval ruitenwisser* Voorstoelen* voorstoelen verwarmd* zonnescherm(en)
Ofwel: alles wat destijds optioneel leverbaar was op deze auto! Voller dan dit kon destijds niets.. Dat maakt 'm uniek!
De auto staat op origineel Audi lichtmetaal met zomerbanden, de lichtmetalen velgen met winterbanden leveren we er gratis bij. Uiteraard leveren wij deze auto, net als al onze occasions, zonder meerprijs af met 6 maanden volledige BOVAG-garantie, een volle tank en een volledige poetsbehandeling! Helemaal rijklaar dus.
Wij laten u, op afspraak, graag kennismaken met deze unieke auto en z'n bijzondere rij-eigenschappen. U bent van harte welkom!
Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modelreeks: jun 2006 - nov 2008
Modelcode: C6
GVW: 2.600 kg
Interieurkleur: Zwart
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 291 - 328 per kwartaal SQUAB Automotive B.V. is een BOVAG erkend bedrijf! Inruil is uiteraard bespreekbaar. U bent op afspraak van harte welkom, ook buiten onze kantoortijden of in het weekend. Wij hebben bewust gekozen voor een scherpe prijsstelling! Heeft u elders echter een auto gezien die volgens u vergelijkbaar is en toch minder kost, dan kijken we graag met u mee of dit inderdaad het geval is en er geen belangrijke zaken missen of er iets anders met de aangeboden auto is. We hebben zo al veel miskopen helpen voorkomen en zijn ook u graag van dienst. Wij werken uitsluitend op afspraak zo dat we alle tijd voor u kunnen nemen.