MarktPlaza

Audi A6 Avant - 2.0 TDI ULTRA S-TRONIC * 2X S-LINE * 20 INCH/ NAVI+/ XENON/ LEDER/ LED

59x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Modeljaar: 2015
Modelcode: C7
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 350 Nm
GVW: 2.355 kg
Afmetingen (LxBxH): 506 x 187 x 149 cm
Wielbasis: 291 cm
Acceleratie (0-100): 10,0 s
Topsnelheid: 209 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
Brandstofverbruik in de stad: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
CO2 uitstoot: 115 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 470 - 501 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Airco separaat achter
- Alarm klasse 3
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audi drive select
- Audio installatie premium
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- bi-xenon koplampen
- Bluetooth audiostreaming
- Bluetooth carkit
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrisch bedienbare achterklep
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronisch Sper Differentieel
- koplampreiniging
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 20"
- Luxe lederen bekleding
- Metaalkleur
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie full map + hard disk
- Parkeersensor voor en achter
- Premium kleur
- Sportonderstel
- Sportstuur
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuurwiel multifunctioneel
- Trekhaak afneembaar
Schitterende, origineel Nederlands geleverde en van de 1ste eigenaar afkomstige Audi A6 met snelle, zuinige en schone TDi motor (euro 6), met S-Line in- en exterieurpakket af fabiek. Zeer compleet uitgevoerd met o.a zonneschermen voor de portieren, Full map navi, audi drive select, Xenon met Led verlichting, nieuwe 20 inch velgen met nieuwe banden en afneembare trekhaak !!
Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze Audi A6 Avant. Deze dealeronderhouden auto uit het bouwjaar 2016 heeft 91363 kilometer gelopen. Het met leer beklede interieur is comfortabel en stijlvol. De sportstoelen geven u veel zitsteun. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Xenonverlichting zorgt voor een heldere witblauwe lichtkleur en een scherp lichtbeeld. Verder is de Audi uitgerust met: 20 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het premium audiosysteem en ook het navigatiesysteem met harde schijf gaat met knoppen op het stuur. Muziek vanaf uw telefoon draadloos afspelen via de autoradio? Met bluetooth met audiostreaming heeft u altijd uw favoriete muziek bij de hand. U verwacht natuurlijk electronic climate control in deze auto, en die is er dan ook. Het luxeniveau in deze Audi is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren voor en achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. U bent in deze Audi ook voorzien van lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Audi A6 Avant is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar.
Let op!! Al onze prijzen zijn rijklaar, wij hanteren geen standaard aflever kosten. Prijzen zijn exclusief garantie, dit kan geregeld worden d.m.v Cargarantie. Informatie staat op onze website www.auto-stegeman.nl of vraag naar de mogelijkheden/voorwaarden.
Bekijk nu de nieuwste occasions in onze digitale showroom. Auto Stegeman heeft occasions voor u klaar staan in de showroom aan de Edisonstraat 7 in Oldenzaal. Bel voor meer informatie of een proefrit.
Auto Stegeman is het familie / autobedrijf uit Oldenzaal met meer dan 40 jaar ervaring.