MarktPlaza

Audi A6 Allroad - 2.5 TDi Quattro Proline Business bijtellingsvriendelijke Youngtimer taxatie € 1000

576x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Bandenmaat: 225/55 R17
GVW: 2.455 kg
Afmetingen (LxBxH): 481 x 185 x 153 cm
Wielbasis: 276 cm
Acceleratie (0-100): 9,6 s
Topsnelheid: 205 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 9,6 l/100km (1 op 10,4)
Brandstofverbruik in de stad: 13,4 l/100km (1 op 7,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 7,5 l/100km (1 op 13,3)
CO2 uitstoot: 262 g/km
Emissieklasse: Euro3
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 511 - 544 per kwartaal
Inbegrepen afleverpakket: Afleverpakket (1): Wij leveren de auto`s af incl. een servicebeurt en een geldige APK
Dit afleverpakket bevat: Huisgarantie (3 maanden garantie)
## Aanvullende opties en accessoires
- 5 Hoofdsteunen
- Achterruitwisser
- Afstandsbediening voor centrale deurvergrendeling
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun achter
- Automatische niveauregeling
- Automatisch Sper Differentieel
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Buitenspiegels elektrisch met geheugen
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch verstelbare stoel(en) met geheugen
- Elektronisch sperdifferentieel
- Hoofdsteunen voor
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- Luchtvering
- Met correcte Nationale autopas
- Middenarmsteun voor
- Niet rokersauto
- Onderhoudshistory
- Opklapbare achterbank
- Parkeerhulp achter
- Parkeersensor achter
- Serviceboekje aanwezig
- Standkachel
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Trekhaak met afneembare kogel
- Versnellingspook
- Wis-/was installatie voor koplampen
- Zeer goede 4 seizoenen banden
Prachtige fiscaal bijtellingsvriendelijke Youngtimer, huidige taxatiewaarde € 10000 , dus als de auto in een ongeval betrokken raakt of gestolen word is dat de uit te keren waarde wanneer de auto allrisk verzekerd is, voor deze auto geldt een zeer goedkope allrisk verzekering omdat de premie berekent wordt aan de hand van de dagwaarde. Alle onderhoudsfacturen en het serviceboekje zijn er bij, in 2019 zijn de diesel-brandstofpomp en de Dynamo nog vernieuwd, ook zitten er sinds april 2019 nieuwe 4 seizoenen banden onder, al met al een super mooie, top onderhouden en geweldige auto. De reden dat de NAP "geen oordeel" geeft komt omdat de auto een paar jaar in het buitenland heeft gereden en dat de RDW de buitenlandse km registratie niet respecteert, we hebben het compleet ingevulde onderhoudsboekje en een hele stapel onderhoudsfacturen bij de auto, zie ook daarvoor de foto`s..................Zie 40 + foto`s op onze website www.youngtimerschagen. nl Al 40 jaar ervaring met auto`s. Gratis tenaamstelling en zo nodig een nieuwe apk bij levering, tegen een kleine meerprijs geven wij 12 maanden (tot 10.000km) garantie op de aandrijflijn. Inruil van uw eigen auto of camper is mogelijk ...................... Kijk op onze website voor alle overige informatie en grote foto's.....Wij zijn ook buiten kantooruren en op zondag altijd telefonisch bereikbaar op +31 (0) 224 213712 of op +31 (0) 6 5314 7696 ( met whatsapp ) . Wij zijn dagelijks geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur. A.u.b. van te voren even bellen of een berichtje sturen voor beschikbaarheid. Een digitaal aanvraagformulier voor een autofinanciering/leasing vind u op de homepage van www.youngtimerschagen.nl
LINK NAARD DE AUTO :
https://voorraadmodule.vwe-advertentiemanager.nl/sf2bb292d53f7370132a4481c08657a36/490f/stock/vehicles/20/details/21692997/audi-a6-allroad-2-5-tdi-quattro-proline-business-bijtellingsvriendelijke-youngtimer-taxatie-10000/
=========================================================================================================
YOUNGTIMER ! De veelzijdigheid straalt van deze Audi allroad quattro af, met zijn vijf deuren en vijf zitplaatsen. Hij is van het bouwjaar 2002 Een krachtige zescilinder motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. U past de stoelen moeiteloos aan, ze zijn elektrisch in te stellen en hebben bovendien een geheugen. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 17 inch lichtmetalen velgen, dakdraagsysteem, aluminium dakrailing, getint glas, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelbare buitenspiegels met geheugenfunctie en armsteun voorin.
Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Met de ingebouwde regensensor kijkt u altijd door een schone en droge voorruit. De auto activeert de ruitenwissers volautomatisch. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Natuurlijk behoren lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Conform de wet consumentenbescherming (artikel 6:193 e.v. BVV) is de advertentieprijs van onze occasions inclusief alle onvermijdbare kosten. Onder onvermijdbare kosten vallen tenaamstellingskosten, voldoende brandstof en een geldige APK keuring.