MarktPlaza

Audi A4 - Importeren AUTO IMPORT NIJKERK

863x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Overige opties & accessoires: Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, Elektrische ramen achter, Elektrische ramen voor, Middenarmsteun voor, Parkeersensor achter, Parkeersensor voor
Welkom bij Auto Import Nijkerk. Dit is een Algemene Import Advertentie! Hier vindt u meer dan 14.000 jonge Audi's van de officiele Duitse Audi-dealers voor een Nederlandse Rijklaarprijs inclusief BTW, BPM en garantie. Laat ook Uw Audi uit Duitsland importeren door Auto Import Nijkerk. Alle Audi's bieden wij aan tegen de scherpst mogelijke netto prijzen en met duidelijke afspraken. Om aan uw persoonlijke wensen tegemoet te komen bieden wij verschillende garantie mogelijkheden. Garantie mogelijkheden die wij u kunnen bieden op onze occasions zijn per auto te overleggen. Leasing, financiering en/of Inruil mogelijk!
Voor meer informatie kunt u terecht op www.autoimportnijkerk.nl, mail naar info@fortisautomotive.nl
of bel 033-3030264 / 06-82211160
Modeljaar: 2018
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Wij zijn een officiele BOVAG-dealer en leveren al onze auto's met NAP(Nationale Auto Pas). Garantie mogelijk van 6 tot 24 maanden, ook geldig bij de officiele merkdealer in uw omgeving. Prijs is exclusief afleverpakket. Voor zowel zakelijke als particulieren klanten bieden wij diverse financiering en verzekeringsmogelijkheden. Zie onze website voor een zeer uitgebreide foto en filmreportage of kijk voor meer informatie op: www.fortisautomotive.nl Let op Staat uw huidige auto er niet tussen , kijk dan ook eens op onze andere website www.fortisautomotive.nl/aanbodimport/ Hier vind u ruim 100.000 geselecteerde dealeroccasions uit Duitsland met Nederlandse rijklaarprijzen . .