MarktPlaza

Audi A4 Avant - 2.0 TFSI Pro Line SS-Line

563x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 245/40 R18
GVW: 2.060 kg
Afmetingen (LxBxH): 470 x 183 x 144 cm
Wielbasis: 281 cm
Acceleratie (0-100): 8,1 s
Topsnelheid: 228 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,8 l/100km (1 op 14,7)
Brandstofverbruik in de stad: 9,1 l/100km (1 op 11,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,4 l/100km (1 op 18,5)
CO2 uitstoot: 159 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 204 - 229 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun voor
- Audioinstallatie met CD-wisselaar
- Autotelefoonvoorbereiding
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch verstelbare voorstoel(en)
- Halogeen mistlampen
- Houtafwerking interieur
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16"
- Lichtmetalen velgen 19"
- Metallic lak
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor en achter
- S Line-pakket
- Sportonderstel
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuurwiel multifunctioneel
- Wis-/was installatie voor koplampen
Het is een auto die is ontworpen om niet alleen functioneel te zijn, maar om bovendien uitstekende prestaties neer te zetten. De aandrijving van deze Audi wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. In deze sportstoelen voel je je één met je auto. Bij de uitrusting van deze Audi horen onder meer 19 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, aluminium dakrailing, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
Tijdens de rit bedient u het audio-installatiesysteem met de knoppen op het stuur. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Het luxeniveau in deze Audi is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Deze Audi A4 is ABT getuned naar 225 PK. Heeft een Dubbele S-Line uitvoering, dus zowel van binnen als van buiten uitgerust met de S-Line uitvoering. Tevens heeft hij speciale remmen voor. Led verlichting Xenon en beschikt onder het sportonderstel.
Als u meer wilt weten over deze Audi, dan vertellen we u dat graag.
Bij van der Veen Auto's doen wij natuurlijk altijd ons uiterste best om alle gegevens en de opties, zo correct in te vullen. Maar feit blijft: wij hebben meer verstand van auto's dan van computers. Het kan dus voorkomen dat er een keer een foutje zit in de gegevens. Mocht je twijfelen aan de juistheid van de gegevens of een foutje ontdekken, dan horen wij heel graag van je. We controleren dan nog eens de gegevens om te kijken of het klopt. Controleer de opties dus goed voordat je een auto koopt.