MarktPlaza

Audi A4 Avant - 2.0 TFSI, Automaat, Pro Line, Panoramadak, Leder, Dealer Onderh., Sportstoelen, Navi

120x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modelreeks: jul 2008 - jan 2012
Modelcode: B8
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 320 Nm
GVW: 2.095 kg
Afmetingen (LxBxH): 485 x 183 x 145 cm
Wielbasis: 281 cm
Acceleratie (0-100): 9,0 s
Topsnelheid: 218 km/u
Interieurkleur: Beige
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,3 l/100km (1 op 13,7)
Brandstofverbruik in de stad: 9,8 l/100km (1 op 10,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
CO2 uitstoot: 172 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 204 - 229 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- BOVAG Afleverbeurt (zonder meerprijs): De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).
- BOVAG 40-puntencheck (zonder meerprijs): https://mijn.bovag.nl/downloads/ondernemerschap/viabovag-nl/checklist40puntencheck.pdf
- STANDAARD AFLEVERING (zonder meerprijs): - Geldige APK- Interieur reiniging- Exterieur reiniging
## Aanvullende opties en accessoires
- 12Volt aansluiting
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Bluetooth
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dealer onderhouden
- Dimlichten automatisch
- E.S.P. (Electronic Stability Program)
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch glazen panorama-dak
- Inclusief Nationale Autopas, N.A.P.
- IsoFix
- Koplampen adaptief
- Lederen/alcantara bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Onderhoudsboekjes aanwezig
- Origineel Nederlands geleverde auto
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Stoel in hoogte verstelbaar
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Trekhaak met afneembare kogel
- Aluminium interieur afwerking
- Verstralers
STANDAARD AFLEVERING GRATIS
Geldige APK
VAN SCHIE BASIS PAKKET € 195,-
Nieuwe APK
Vloeistoffen inspectie
VAN SCHIE PLUS PAKKET € 595,-
Nieuwe APK
Vloeistoffen inspectie
Afleverbeurt (Olie+ oliefilter)
3 maanden garantie op motor en versnellingsbak**
Coulance regeling**
VAN SCHIE ZEKERHEID PAKKET € 995,-*
Nieuwe APK
Vloeistoffen inspectie
Coulance regeling**
Grote onderhoudsbeurt
Distributieriem wordt vervangen indien nodig binnen 10.000 KM of 6 maanden
6 maanden volledige BOVAG-garantie***
* Prijzen kunnen afwijken bij auto’s met meer dan 200.000KM op de teller of met een cataloguswaarde hoger dan € 60.000,-
**Uitsluitend mogelijk indien onderhoud op schema is
*** BOVAG-Garantie indien mogelijk
Elegante lijnen en een relatief groot glasoppervlak geven deze Audi A4 Avant zijn stijlvolle uitstraling. De ledkoplampen benadrukken dat nog eens, ze priemen krachtig in het donker. Met zijn uitgekiende onderstel en slimme veiligheidssystemen biedt deze auto u te allen tijde veilig en comfortabel rijplezier. In deze uitvoering is de A4 Avant voorzien van mooie, maar ook functionele sportstoelen. Houdt u van frisse lucht en van licht dan zit u helemaal goed met het elektrisch bediende panoramadak. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. Bij de uitrusting van deze Audi horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, dakreling, aluminium dakrailing, getint glas, met elektrisch verstelbare lendesteun, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
Gemakkelijk en veilig is de spraakbediening voor het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem. Daarbij kunt u deze ook bedienen met de knoppen op het stuur. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Achter het stuur van deze Audi bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regen- en lichtsensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Op de plaats van bestemming zijn het de parkeersensoren achter die u assisteren bij het inparkeren. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen versnellingspook, multifunctioneel lederen stuur met Tiptronic, hifi-luidsprekers, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Bent u nieuwsgierig naar deze Audi A4 Avant? Laat het ons dan snel weten.
In ieder detail is deze auto van topklasse, dat ziet u aan zijn stijlvolle uiterlijk en aan zijn comfortabele interieur. De Audi A4 Avant is een van die typisch Duitse auto’s die hun kwaliteit nooit verloochenen. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. De sportstoelen zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook functioneel, zoals u kilometer na kilometer zult merken. Het interieur lijkt groter en ruimtelijker dankzij het elektrisch bedienbare glazen panoramadak. Xenonverlichting staat borg voor helderwit licht en een krachtige lichtbundel. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, dakreling, aluminium dakrailing, getint glas, met elektrisch verstelbare lendesteun, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
Een optie die de veiligheid verhoogt, is de bediening vanaf het stuur van het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Audi niet alleen met een automatisch inschakelbare verlichting en een regen- en lichtsensor, maar hij beschikt ook over parkeersensoren achter, die u helpen om gemakkelijk in te parkeren. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen versnellingspook, multifunctioneel lederen stuur met Tiptronic, hifi-luidsprekers, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit met deze Audi te reserveren.
Autobedrijf Van Schie te Hazerswoude. Al 25 jaar een begrip in de regio!
OPENINGSTIJDEN:
Ma t/m Do.................................10.00 - 18.00
Vrijdag.......................................10.00 - 20.00
Zaterdag....................................10.00 - 17.00
Zondag......................................GESLOTEN !!
Autobedrijf van Schie ligt centraal in de randstad. Wij zijn gevestigd, midden in het Groene Hart van Nederland, Tussen Leiden en Alphen aan den Rijn. We verkopen hoofdzakelijk BOVAG DEALER INRUIL OCCASIONS. Bij binnenkomst wordt iedere auto streng gecontroleerd voordat deze de verkoop in gaat. Onafhankelijke keuringen zijn altijd toegestaan!
Onze specialisaties:
- Verkoop gebruikte auto’s
- Inkoop van uw auto
- Scherpe autofinanciering
- Scherpe autoverzekering
- Onderhoud & reparatie van alle merken
- Autoschade