MarktPlaza

Audi A4 Avant - 2.0 TDI 136PK ULTRA SPORT EDITION SPORT-INT NAVI 6VERSN LED XENON LMV PDC

514x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: feb 2014 - dec 2015
Modelcode: B8
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 320 Nm
GVW: 2.165 kg
Afmetingen (LxBxH): 483 x 183 x 146 cm
Wielbasis: 282 cm
Acceleratie (0-100): 10,0 s
Topsnelheid: 208 km/u
Bekleding: Velours
Interieurkleur: Donker grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
CO2 uitstoot: 109 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 435 - 463 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 12Volt aansluiting
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Airco separaat achter
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- B&O SoundSyst.
- Bagage-scheidingsnet
- bi-xenon koplampen
- Buitensp.elektr.inklap en aut. dimmend
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Connect-pakket
- Dakspoiler
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- koplampreiniging
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 18"
- Mistlampen voor
- Navigatiesysteem full map + hard disk
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- S Line exterieur
- Sportonderstel
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
- Vermoeidheids herkenning
Het is niet alleen maar een stoer uiterlijk, deze Audi A4 Avant biedt ook de sportieve rijkwaliteiten die u zoekt. Deze dealeronderhouden auto heeft een kilometerstand van 191760 en is van het bouwjaar 2014. S-Line styling geeft deze auto een extra dynamische uitstraling. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. In het interieur domineren de sportstoelen, die er niet alleen stijlvol uitzien, maar die u ook optimaal ondersteunen tijdens de rit. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. Bij de rijke uitrusting horen ook 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, dakspoiler, aluminium dakrailing, zwarte hemelbekleding, led-achterlichten, met elektrisch verstelbare lendesteun, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
De bediening van het Bang & Olufsen audiosysteem en het navigatiesysteem gebeurt met knoppen op het stuur en als u wilt zelfs met uw stem. De audio is overigens voorzien van dab-radio voor een altijd heldere ontvangst. Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. De automatisch inschakelbare verlichting en regen- en lichtsensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Dankzij de parkeersensoren achter kunt u met een gerust hart in de kleinste gaatjes inparkeren. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. De uitrusting van deze Audi is met lederen sportstuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Vermoeidheidsherkenning is een systeem dat met verschillende sensoren tekenen van vermoeidheid bij de chauffeur waarneemt. Deze krijgt tijdig een waarschuwing, wat ongelukken kan voorkomen. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Als u meer wilt weten over deze Audi, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?
U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Audi A4 Avant. Het is een dealeronderhouden auto van het bouwjaar 2014, hij heeft 191760 kilometer op de teller staan. Met de S-Line styling trekt u op een positieve manier de aandacht. De sportstoelen houden u en uw bijrijder goed op z’n plek tijdens het accelereren en bij het nemen van scherpe bochten. In het donker zorgt de xenonverlichting voor een goed zicht op de weg. Ook is de auto voorzien van: 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, dakspoiler, aluminium dakrailing, zwarte hemelbekleding, led-achterlichten, met elektrisch verstelbare lendesteun, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Een goede veiligheidsvoorziening is de spraakbediening en stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een navigatiesysteem en het Bang & Olufsen audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit dankzij dab-ontvangst. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Het luxeniveau in deze Audi is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regen- en lichtsensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Natuurlijk behoren lederen sportstuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Audi A4 Avant samen. Vermoeid achter het stuur zitten vergroot de kans op een ongeval. Vermoeidheidsherkenning waarschuwt tijdig als u aan een rustpauze toe bent. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.