MarktPlaza

Audi A4 Avant - 1.8 TFSI 170PK * NAVIGATIE/ BI-XENON/ SPORTSTOELEN/ PRIVACY GLAS

432x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2012 - jun 2014
Modelcode: B8
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 320 Nm
GVW: 2.060 kg
Afmetingen (LxBxH): 483 x 183 x 145 cm
Wielbasis: 282 cm
Acceleratie (0-100): 8,3 s
Topsnelheid: 222 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,1 l/100km (1 op 16,4)
Brandstofverbruik in de stad: 7,7 l/100km (1 op 13,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,2 l/100km (1 op 19,2)
CO2 uitstoot: 141 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 202 - 227 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Airco separaat achter
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bagage-scheidingsnet
- bi-xenon koplampen
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dakspoiler
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Koplampen adaptief
- koplampreiniging
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Sportstuur
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
- Vermoeidheids herkenning
- Voorstoelen verwarmd
Schitterende en perfect onderhouden Audi A4 met o.a. full map navigatiesysteem, sportstoelen met lendesteun verstelling, 17 inc velgen met goede banden, privacy glas achter, stoelverwarming en Bi-Xenon koplampen met LED dagrijverlichting !!
* Let op !! Deze motoren hebben geen last van overmatig olieverbruik !! Prijs is geheel rijklaar !!
Prestaties op hoog niveau, een onderscheidende, stijlvolle carrosserie en een ruim en comfortabel interieur, het zijn de eigenschappen waarmee auto’s als deze Audi A4 Avant hun reputatie hebben gevestigd. De krachtige motor geeft deze Audi uitstekende prestaties. Hoe koud het buiten ook is, de stoelverwarming geeft u meteen een behaaglijk gevoel. In het donker zorgt de xenonverlichting voor een goed zicht op de weg. Een milieusparende voorziening van deze auto is het start-stopsysteem. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 17 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, aluminium dakrailing, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
De radio bedienen zonder uw handen van het stuur te halen: het kan in deze auto dankzij de audiobediening op het stuurwiel. Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. In deze Audi kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om veilig in te parkeren. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. U bent in deze Audi ook voorzien van sportstuurwiel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Een belangrijk veiligheidssysteem in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die u een duidelijk signaal geeft wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
Let op!! Al onze prijzen zijn rijklaar, wij hanteren geen standaard aflever kosten. Prijzen zijn exclusief garantie, dit kan geregeld worden d.m.v Cargarantie. Informatie staat op onze website www.auto-stegeman.nl of vraag naar de mogelijkheden/voorwaarden.
Bekijk nu de nieuwste occasions in onze digitale showroom. Auto Stegeman heeft occasions voor u klaar staan in de showroom aan de Edisonstraat 7 in Oldenzaal. Bel voor meer informatie of een proefrit.
Auto Stegeman is het familie / autobedrijf uit Oldenzaal met meer dan 40 jaar ervaring.