MarktPlaza

Audi A4 - 1.8 TFSI Pro Line Business Navi Sportstoelen Lm18' Pdc Cruise Stuurwielbed Isofix Handgesc

505x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: nov 2007 - jan 2012
Modelcode: B8
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 250 Nm
GVW: 1.960 kg
Afmetingen (LxBxH): 485 x 183 x 144 cm
Wielbasis: 281 cm
Acceleratie (0-100): 9,0 s
Topsnelheid: 225 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,1 l/100km (1 op 14,1)
Brandstofverbruik in de stad: 9,5 l/100km (1 op 10,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,6 l/100km (1 op 17,9)
CO2 uitstoot: 169 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Algemene staat: goed
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Auto Nol garantie (€ 395): Auto Nol Servicepakket bestaat uit:Nieuwe APK,Kleine onderhoudsbeurt,3 maanden Auto Nol garantie op draaiende delen van motor en versnellingsbak.
- Bovag garantie (€ 695): Bovag garantie servicepakket bestaat uit:6 maanden BOVAG garantie, Afleveringsbeurt,Nieuwe APK.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG Afleverbeurt
## Aanvullende opties en accessoires
- Stuurwiel multifunctioneel
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 3
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun voor
- Autotelefoon voorbereiding
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 18"
- mistlampen voor
- Niet in gerookt
- parkeer sensor achter
- Trekhaak ( meerprijs 500 euro)
Tip: voor meer foto's, bekijk onze website! http://www.autonol.nl
U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Audi A4. Het is een auto van het bouwjaar 2008. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. De sportstoelen houden u en uw bijrijder goed op z’n plek tijdens het accelereren en bij het nemen van scherpe bochten. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, met elektrisch verstelbare lendesteun, 2-laags metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
Met de knoppen op het stuur regelt u het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen versnellingspook, lederen sportstuur, hifi-luidsprekers en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.
U merkt het aan de look and feel van deze auto: dit is kwaliteit. De Audi A4 is ontworpen volgens de Duitse opvattingen van kwaliteit en degelijkheid, maar biedt tegelijk een hoge mate van comfort en uitstekende rijkwaliteiten. Dit exemplaar is van het bouwjaar 2008 en heeft 220778 kilometer gelopen. De krachtige motor geeft deze Audi uitstekende prestaties. De sportstoelen zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook functioneel, zoals u kilometer na kilometer zult merken. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, met elektrisch verstelbare lendesteun, 2-laags metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
Met de knoppen op het stuur regelt u het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Parkeersensoren helpen u tijdens het in- en uitparkeren. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Met lederen versnellingspook, lederen sportstuur, hifi-luidsprekers en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar.
Wij kunnen de eventuele financiering van de auto geheel voor u verzorgen, zakelijk en particulier. Bij ons kunt u al auto's Financial Leasen vanaf € 100.- per maand (afhankelijk van merk, type ed). Dit betreft een zakelijke financiering, voor particulier vraag ons naar de mogelijkheden. Bel ons voor de exacte prijs per maand op 033-2465517, wij staan u graag ter woord!