MarktPlaza

Audi A3 Sportback - 3-DEURS 1.0 TFSI 116 PK PRO LINE | Xenon | Climatronic | MMI Navigatie | Parkeer

452x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jun 2016 - dec 2017
Modelcode: 8V
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
GVW: 1.710 kg
Afmetingen (LxBxH): 436 x 178 x 147 cm
Wielbasis: 260 cm
Acceleratie (0-100): 9,7 s
Topsnelheid: 206 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik in de stad: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
CO2 uitstoot: 104 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
Leaseprijs: € 191,76 p/m (48 maanden, informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden)
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteropkomend verkeer waarschuwing
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- bi-xenon koplampen
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Elektronisch Sper Differentieel
- koplampreiniging
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor achter
- Sportstuur
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
- WiFi voorbereiding
Deze in nieuwstaat verkerende company car is voorzien van verlengde fabrieksgarantie. Geldig tot uiterlijk d.d. 13-09-2021 of maximaal 100.000 km. Naast de standaard opties is deze Audi extra voorzien van de meeropties; Pro Line pakket, Aluminium optiekpakket, Blanke sierlijsten, Licht- en Regensensor, Lichtmetalen velgenpakket C2F 16 inch en een vol-automatische airconditioning/ECC.
Ook deze hatchback is zeer veelzijdig en levert bovendien uitstekende prestaties. Dit is een dealeronderhouden Audi A3 van het bouwjaar 2017, hij heeft 42412 kilometer op de teller staan. Xenonverlichting staat borg voor helderwit licht en een krachtige lichtbundel. Tot de uitrusting behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Een andere zender kiezen. Het geluid harder of zachter zetten. Met de audiobediening op het stuurwiel bedient u de radio veilig met uw handen aan het stuur. Selecteer uw reisbestemming en het full map navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. airconditioning koelt het interieur zodat u altijd ontspannen op uw bestemming aankomt. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. Ook is de Audi uitgerust met: sportstuurwiel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Audi A3 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit met deze Audi te reserveren.
Voor aflevering worden alle vloeistoffen gecontroleerd en indien nodig aangevuld. Elke occasion krijgt een controle op 130 punten en heeft de wettelijke garantie. Vraag naar de mogelijkheden van onze interessante aanvullende garantiepakketten, die tegen meerprijs leverbaar zijn. Hoewel de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven zijn wijzigingen of fouten te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van de site kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Staat de auto van uw voorkeur niet bij ons op voorraad dan kunt u ons uw wensen mailen en gaan wij voor u op zoek. U bent vanzelfsprekend van harte welkom in onze showroom te Nijmegen, voor vragen kunt u ook bellen naar 024-3717100 of stuur een e-mail naar: info@zijm.nl.