MarktPlaza

Audi A3 Sportback - 1.4 TFSI CoD Ambition Pro Line S

497x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: feb 2013 - jun 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 250 Nm
Wielbasis: 264 cm
Acceleratie (0-100): 8,0 s
Topsnelheid: 220 km/u
Bekleding: Leder/stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 138 - 154 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- bi-xenon koplampen
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dakspoiler
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronisch Sper Differentieel
- koplampreiniging
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 18"
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- S Line exterieur
- Sportonderstel
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
Kilometer na kilometer, bocht na bocht levert deze Audi A3 Sportback de beste rijprestaties. Met de S-Line styling trekt u op een positieve manier de aandacht. De sportstoelen geven het interieur een super strakke look. Xenonverlichting zorgt in het donker voor beter zicht. Ook 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, dakspoiler, warmtewerend glas, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, neerklapbare achterbank en armsteun voorin horen tot de voorzieningen op deze auto.
Een andere zender kiezen. Het geluid harder of zachter zetten. Met de audiobediening op het stuurwiel bedient u de radio veilig met uw handen aan het stuur. Met het navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. Natuurlijk is er ook electronic climate control aanwezig. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Audi is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Ook is de Audi uitgerust met: lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Audi A3 Sportback is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit te reserveren.
Autobedrijf Baltes bv is gevestigd aan de Larenseweg te Holten, Overijssel. Onze activiteiten bestaan uit het verkopen van jong gebruikte auto’s van alle merken en dat ook in alle prijs klassen. Verkoop van nieuwe auto’s, service en onderhoud en reparaties van alle merken. Ook doen wij aan Leasing (van nieuwe én van gebruikte auto’s) en verhuur.