MarktPlaza

Audi A3 Sportback - 1.4 e-tron PHEV Attraction Pro Line plus Pano / Navi / Parkeersensoren / LM Velg

51x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modelreeks: aug 2014 - jul 2016
Modelcode: 8V
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Vermogen brandstofmotor: 110 kW (150 PK)
Koppel: 250 Nm
GVW: 2.050 kg
Afmetingen (LxBxH): 443 x 179 x 148 cm
Wielbasis: 264 cm
Aanwezige accu: gekocht
Acceleratie (0-100): 7,6 s
Topsnelheid: 222 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 1,5 l/100km (1 op 66,7)
CO2 uitstoot: 37 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 102 - 114 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- bi-xenon koplampen adaptief
- Dimlichten automatisch en regensensor
- Elektrisch glazen panorama-dak
- Lederen/alcantara bekleding
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Navigatie-pakket
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronisch Sper Differentieel
- Lederen stuurwiel
- LED koplampen
- Lichtmetalen velgen 17"
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie full map + hard disk
- Navigatiesysteem full map
- Oplaadmogelijkheid
- Radio-cd/mp3 speler
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
Auto’s als deze Audi A3 Sportback bieden tegelijk rijdynamiek, comfort en degelijkheid. Deze dealeronderhouden auto heeft een tellerstand van 118196 kilometer en is van het bouwjaar 2015. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Het interieur lijkt groter en ruimtelijker dankzij het elektrisch bedienbare glazen panoramadak. Xenonverlichting staat borg voor helderwit licht en een krachtige lichtbundel. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, neerklapbare achterbank en armsteun voorin horen tot de voorzieningen op deze auto.
U bedient het full map navigatiesysteem en het audiosysteem via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook electronic climate control. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. Met lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Audi helemaal compleet.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met Bovag Garantie. Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Een auto als de Audi A3 Sportback biedt een dynamiek en comfort die typerend zijn voor de producten van de Duitse autofabrikanten. Dit dealeronderhouden exemplaar is van het bouwjaar 2015, de teller staat op 118196 kilometer. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Het panoramadak zorgt voor maximale lichtinval en kan worden geopend voor extra ventilatie. Met de krachtige xenonverlichting rijdt u ontspannen in het donker. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
U kunt uw ogen op de weg houden, want het audiosysteem en het full map navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel. Bij de luxe van deze auto hoort ook electronic climate control. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. Deze Audi is voorzien van lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Audi A3 Sportback samen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Natuurlijk wordt deze auto geleverd met Bovag Garantie. We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?