MarktPlaza

Audi A3 Sportback - 1.4 e-tron PHEV Ambition Prijs Excl BTW | 06-2015 panorama-dak drive select B&O

514x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Plug-in hybride: Ja
Type hybride: Half hybride
Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modelreeks: aug 2014 - jul 2016
Modelcode: 8V
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Vermogen brandstofmotor: 110 kW (150 PK)
Koppel: 250 Nm
GVW: 2.050 kg
Afmetingen (LxBxH): 443 x 179 x 148 cm
Wielbasis: 264 cm
Acceleratie (0-100): 7,6 s
Topsnelheid: 222 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 1,5 l/100km (1 op 66,7)
CO2 uitstoot: 37 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Autotrust garantie: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 102 - 114 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Elektrisch glazen panorama-dak
- Voorstoelen verwarmd
- 12Volt aansluiting
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Audio installatie premium
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- DAB ontvanger
- Dakspoiler
- Dimlichten automatisch en regensensor
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronisch Sper Differentieel
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Interieur voorverwarmingsinstallatie
- Keyless entry
- koplampreiniging
- Lederen stuurwiel
- LED koplampen
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Licht-pakket
- lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie-pakket
- Navigatie full map + hard disk
- Navigatiesysteem full map
- Oplaadmogelijkheid
- Parkeer assistent
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Parkeersensor voor en achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Speciale kleur
- Sportonderstel
- Sportstuur
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
Dit is niet zomaar een Audi A3 Sportback. De hoge prestaties van de motor, het strak afgestelde onderstel en de uitgekiende verhoudingen van de transmissie staan garant voor bergen rijplezier. Deze goed onderhouden auto is van het bouwjaar 2015 en komt van de eerste eigenaar. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Hoe koud het buiten ook is, de stoelverwarming geeft u meteen een behaaglijk gevoel. Voor extra lichtinval en een frisse luchtstroom zorgt het elektrisch bediende panoramadak. Tot de uitrusting behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, dakspoiler, warmtewerend glas, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Het premium audiosysteem met dab-ontvangst en het full map navigatiesysteem bedient u veilig met knoppen op het stuur. Met de electronic climate control selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. En deze auto heeft ook lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?
Achter het stuur van deze Audi A3 Sportback voelt u zich thuis. U hebt 150 pk tot uw beschikking, u beheerst het geavanceerde onderstel en u geniet iedere kilometer van de uitstekende rijeigenschappen. De auto is van het bouwjaar 2015 en is van de eerste eigenaar. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Stoelverwarming maakt deel uit van de rijke uitrusting van deze auto. Het interieur baadt in een zee van licht met het elektrische bediende glazen panoramadak. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, dakspoiler, warmtewerend glas, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Kies de muziek waarvan u houdt, dankzij de dab-radio klinkt het altijd geweldig. Intussen bedient u het premium audiosysteem en het full map navigatiesysteem met de knoppen op het stuur. De electronic climate control zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Parkeersensoren ondersteunen u tijdens het in- en uitparkeren. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Audi A3 Sportback is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Deze auto wordt natuurlijk aan u geleverd met een tellerrapport van Nationale Autopas en met Bovag Garantie. Als u nieuwsgierig bent naar deze Audi A3 Sportback, neem dan snel contact met ons op.
Typerend voor Duitse auto’s als deze Audi A3 Sportback is dat een mooi ontwerp en uitstekende rijeigenschappen hand in hand gaan. De stijlvol getekende carrosserie verhult een state-of-the-art techniek, motorisch laat deze auto niets te wensen over en het weggedrag van de A3 Sportback is uitstekend. Deze goed onderhouden auto is van het bouwjaar 2015 en komt van de eerste eigenaar. Naast de verbrandingsmotor beschikt de auto ook over een elektromotor, die zorgt voor een extra laag brandstofverbruik. Deze auto is ook voorzien van stoelverwarming. Het panoramadak zorgt voor maximale lichtinval en kan worden geopend voor extra ventilatie. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 17 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, dakspoiler, dakrails, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, met elektrisch verstelbare lendesteun, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Onderweg kunt u veilig genieten van het premium audiosysteem met dab-radio en het navigatiesysteem. Want in deze Audi bedient u ze vanaf het stuurwiel. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. In deze Audi kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regen- en lichtsensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om veilig in te parkeren. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Natuurlijk behoren lederen sportstuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.
De Audi A3 Sportback is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Als u nieuwsgierig bent naar deze Audi A3 Sportback, neem dan snel contact met ons op.