MarktPlaza

Audi A3 Sportback - 1.0 TFSI Sport S-Line Edition , LED, Navi, 18", Sportstoelen, Cruise, Climate

136x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2017 - aug 2018
Modelcode: 8V
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
GVW: 1.740 kg
Afmetingen (LxBxH): 442 x 179 x 148 cm
Wielbasis: 264 cm
Tankinhoud: 50 liter
Acceleratie (0-100): 9,9 s
Topsnelheid: 206 km/u
Bekleding: Leder/stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik in de stad: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
CO2 uitstoot: 108 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Armsteun voor
- Extra getint glas
- LED koplampen
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor achter
- S Line exterieur
- Sportonderstel
- Sportstuur
- Telefoonintegratie
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteropkomend verkeer waarschuwing
- Achterspoiler
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Aluminium delen exterieur
- Aluminium interieur afwerking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronisch Sper Differentieel
- koplampreiniging
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 18"
- Multimedia-voorbereiding
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
- WiFi voorbereiding
Van autorijden mag u best genieten. En dat gaat u ook, achter het stuur van deze Audi A3 Sportback, want dankzij de hoogwaardige technologie die in deze auto is verwerkt, is iedere kilometer een klein feestje. Het motorvermogen en de uitgebalanceerde wegligging zorgen dat u altijd in controle bent. De S-Line styling geeft deze auto een bijzonder karakter en staat voor sportiviteit en exclusiviteit. Deze dealeronderhouden auto is van het bouwjaar 2017 en komt van de eerste eigenaar. De sportstoelen zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook functioneel, zoals u kilometer na kilometer zult merken. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Met de knoppen op het stuur regelt u het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. De elektronische systemen in deze Audi helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. En bij het parkeren zijn het de parkeersensoren achter die voorkomen dat u andere voertuigen raakt. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. Ook sportstuurwiel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.
Aan boord van deze Audi houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Audi, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.
Bourguignon presenteert zijn occasionaanbod vanuit het ruime volledig overdekte OCCASIONCENTER aan de JUPITERWEG 21 in Leeuwarden. Dat is dichtbij onze hoofdvestiging met de verkoop van nieuwe Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en VW Bedrijfswagens. Wij beschikken altijd over een gevarieerde voorraad occasions en bieden deze aan voor een scherpe basisprijs. De basisprijs is inclusief een geldige APK, de kosten tbv de tenaamstelling en een controle van de vloeistoffen en de bandenspanning. Daarnaast kunnen wij u optimaal van dienst zijn met een aanvullend Bovag garantie- en servicepakket. Onze ervaring is namelijk dat iedere klant daarin een persoonlijke afweging maakt. Wat voor de een belangrijk is, telt voor de ander veel minder. Als voorbeeld kunnen wij u het Bourguignon Service Pakket aanbieden. In dit pakket zijn de volgende punten opgenomen: Onderhoudsbeurt volgens schema, 130 punten inspectie, 6 maanden Bovag garantie, Reconditionering van het interieur en exterieur, Bourguignon waardecheques, Inruilvoorstel op maat en de mogelijkheid tot financiering en/of verzekering. Kortom een zeer uitgebreid pakket voor slechts € 850,- Op DasWeltAuto.nl is de geadverteerde prijs rijklaar en inclusief 6 maanden Bovag garantie, 130 punten inspectie, geldige APK, een professionele poetsbeurt en gegarandeerd 7.500 KM en/of 6 maanden onderhoudsvrij rijden. Dus ook als u niet uit het noorden komt, is een bezoek aan ons occasioncenter een ritje naar de Friese hoofdstad zeker waard! Heeft u vragen, pak dan vooral de telefoon en bel 058 – 284 7000, zodat we u snel verder kunnen helpen. Hans, Jaco en Peter staan voor u klaar. Uiteraard kunt u ons ook rechtstreeks bereiken op:
Peter Stuiver 06-10151186
Jaco Hiemstra 06-25452009
Hans van der Leest 06-53812745
Ook ’s avonds en in het weekend zijn wij bereikbaar.
We staan graag voor u klaar!
Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Bourguignon niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.