MarktPlaza

Audi A3 Limousine - 1.4 TFSI Ambition | Navigatie | Sportstoelen | Stoelverwarming | 17" Lm-wielen |

468x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: sep 2014 - jun 2015
Modelcode: 8V
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
GVW: 1.785 kg
Afmetingen (LxBxH): 455 x 180 x 144 cm
Wielbasis: 264 cm
Tankinhoud: 50 liter
Acceleratie (0-100): 9,0 s
Topsnelheid: 212 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
Brandstofverbruik in de stad: 6,1 l/100km (1 op 16,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
CO2 uitstoot: 118 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- BOVAG Garantie 6 maanden (zonder meerprijs): https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
- BOVAG 40-puntencheck (zonder meerprijs): https://mijn.bovag.nl/downloads/ondernemerschap/viabovag-nl/checklist40puntencheck.pdf
## Aanvullende opties en accessoires
- 17 inch lichtmetalen velgen
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- koplampreiniging
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
- Voorstoelen verwarmd
De Audi A3 Limousine vertegenwoordigt het beste van degelijk Duits design. Dit exemplaar is van het bouwjaar 2015 en heeft 72918 kilometer op de teller staan. De stoelverwarming maakt het interieur snel behaaglijk op koude dagen. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, neerklapbare achterbank en armsteun voorin zijn aan boord.
Met een druk op de knop verandert u het volume of het zenderstation met de audiobediening op het stuurwiel. Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. De electronic climate control zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Audi is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. De uitrusting van deze auto is met lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken.
Bij Honda de Bois in Amersfoort vindt u altijd een ruim aanbod in nieuwe- en gebruikte Honda’s. Naast het verkopen van onze Honda modellen zijn wij ook gespecialiseerd in andere merken en hebben wij hier altijd een ruim aanbod in! Kortom, bent u op zoek naar een nieuwe- of gebruikte auto bent u bij Honda de Bois in Amersfoort aan het juiste adres! Inruil van elk merk is mogelijk!