MarktPlaza

Audi A3 Cabriolet - 1.8 TFSI Ambition S-Line Bose Stoelverw Cruise Navi Lm 17" Leder Cabrio

513x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: apr 2008 - aug 2013
Modelcode: 8PA
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 250 Nm
GVW: 1.925 kg
Afmetingen (LxBxH): 439 x 177 x 142 cm
Wielbasis: 257 cm
Acceleratie (0-100): 8,0 s
Topsnelheid: 217 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,3 l/100km (1 op 13,7)
Brandstofverbruik in de stad: 10,0 l/100km (1 op 10,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,7 l/100km (1 op 17,5)
CO2 uitstoot: 174 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Algemene staat: goed
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Auto Nol garantie (€ 395): Auto Nol Servicepakket bestaat uit:Nieuwe APK,Kleine onderhoudsbeurt,3 maanden Auto Nol garantie op draaiende delen van motor en versnellingsbak.
- Bovag garantie (€ 695): Bovag garantie servicepakket bestaat uit:6 maanden BOVAG garantie, Afleveringsbeurt,Nieuwe APK.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG Afleverbeurt
## Aanvullende opties en accessoires
- Windscherm
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrisch bedienbare kap
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- mistlampen voor
- Niet in gerookt
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Sportonderstel
- Stuur verstelbaar
Tip: voor meer foto's, bekijk onze website! http://www.autonol.nl
Beleef de jaargetijden ten volle met deze cabriolet. U merkt het aan de look and feel van deze auto: dit is kwaliteit. De Audi A3 Cabriolet is ontworpen volgens de Duitse opvattingen van kwaliteit en degelijkheid, maar biedt tegelijk een hoge mate van comfort en uitstekende rijkwaliteiten. Dit dealeronderhouden exemplaar is van het bouwjaar 2008 en heeft 160510 kilometer gelopen. De krachtige motor geeft deze Audi uitstekende prestaties. De sportstoelen zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook functioneel, zoals u kilometer na kilometer zult merken. Het elektrisch bediende cabriodak zorgt voor een indrukwekkend schouwspel. De kap opent en sluit snel en geruisloos. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, windscherm, softtop cabriodak, 2-laags metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
Deze Audi is voorzien van knoppen op het stuur om het navigatiesysteem en het Bose audiosysteem te bedienen. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. De regensensor schakelt automatisch de ruitenwissers in bij regenval. U bent in deze Audi ook voorzien van lederen sportstuur, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Audi A3 Cabriolet samen. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze Audi. Belt u ons snel?
Wij kunnen de eventuele financiering van de auto geheel voor u verzorgen, zakelijk en particulier. Bij ons kunt u al auto's Financial Leasen vanaf € 100.- per maand (afhankelijk van merk, type ed). Dit betreft een zakelijke financiering, voor particulier vraag ons naar de mogelijkheden. Bel ons voor de exacte prijs per maand op 033-2465517, wij staan u graag ter woord!