MarktPlaza

Audi A1 Sportback - 1.0 TFSI Pro Line

455x bekeken
4 jaar geleden geplaatst
Geen afbeelding beschikbaar

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: feb 2015 - aug 2018
Modelcode: 8X
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 160 Nm
GVW: 1.485 kg
Afmetingen (LxBxH): 399 x 174 x 144 cm
Wielbasis: 247 cm
Tankinhoud: 45 liter
Acceleratie (0-100): 10,9 s
Topsnelheid: 186 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
Brandstofverbruik in de stad: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,7 l/100km (1 op 27,0)
CO2 uitstoot: 97 g/km
Emissieklasse: Euro6
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Metaalkleur
- Stuur verstelbaar
Bij het ontwerpen van de Audi A1 stonden comfort en praktische bruikbaarheid centraal. Deze is van het bouwjaar Audi, er staat 65655 kilometer op de teller. De auto is van het bouwjaar 2017 en is van de eerste eigenaar. Met deze auto is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. Tot de uitrusting van deze Audi behoren ook metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Natuurlijk heeft deze auto ook airconditioning. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Ook is de Audi uitgerust met: lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar.
Of u nu stadsritten maakt of langdurig op snelwegen bent, het rijden met de Audi A1 is steeds een genoegen. Het onderstel biedt comfort en sportiviteit, het interieur is ruim en weldadig en deze auto heeft alle systemen aan boord om uw ritten zo veilig mogelijk te maken. De auto is van het bouwjaar 2017 en is van de eerste eigenaar. De compacte maar pittige motor heeft een bescheiden dorst maar levert prima prestaties. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Vanzelfsprekend is deze auto ook van airconditioning voorzien. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Extra opties op deze auto zijn: lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
In de Audi A1 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Het spreekt vanzelf dat deze auto wordt geleverd met een tellerrapport van Nationale Autopas en met Bovag Garantie. We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze Audi. Belt u ons snel?
Afleveringsbeurt + indien nodig een Apk-Keuring
Afleveringskosten € 395.-